Ērglis + Šomase = ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TKJ

Ko dziedātājs Andris Ērglis divos naktī darījis Lienes Šomases dzīvoklī, šonedēļ mēģinājis noskaidrot «Kas Jauns».

Pagājušajā nedēļā pēc Lienes Šomases solokoncerta Rīgas Kongresu namā un vēlākām svinībām krodziņā «Lidojumam labvēlīgs laiks», kur kopā ar Lieni ballējās viņas ģimene, draugi un atbalstītāji, ieskaitot Šomases grupas mūziķus un koncerta viesmāksliniekus, dziedātājs Andris Ērglis savā automašīnā aizvizinājis Šomasi uz mājām, turklāt, kā norāda «Kas Jauns», kādu laiku pavadījis arī viņas dzīvoklī. Šomase žurnālam apgalvo, ka Ērglis viņai tikai palīdzējis aizvest līdz mājām mantas.

«Kādas muļķības? Nekas tāds nav bijis!» sākotnēji nakts ciemošanos pie Šomases žurnālam «Kas Jauns» Ērglis noliedza, tomēr pēc brīža atzīdamies, ka aizvedis kolēģi mājās un uzkavējies viņas dzīvoklī. «Tā ir pilnīgi mana brīva darīšana, cik ilgi es biju tajā dzīvoklī. Un uz Liepāju man nebūt naktī nav jābrauc, jo īrēju sev citu dzīvokli Rīgā,» pavēstīja dziedātājs.

Dziedātāja Liene Šomase līdz šim lepojusies, ka ir no attiecībām brīva meitene, tomēr, kā norāda «Kas Jauns», nesenās intervijās Liene atzīstas, ka, lai arī savulaik ļoti apdedzinājusies, nu atkal spēj mīlēt.

Galu galā, mēģinot atbildēt uz vienādojumu «Ērglis + Šomase = ?», «Kas Jauns» spriež: zinot, cik nozīmīga Lienei ir viņas ģimene un saskaņa starp tuviniekiem, maz ticams, ka talantīgā dziedātāja būtu ieskatījusies precētā vīrietī, kāds ir Andris Ērglis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu