Kas traucē baudīt gultas priekus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Tāpat kā daudzās citās dzīves jomās, arī seksuālo dzīvi ietekmē mūsu priekšstati par to, kādai tai jābūt. Tieši stereotipi ir tie, kas mums traucē gūt baudu gultā.

Iespējams, atbrīvojoties no dažiem izplatītākajiem stereotipiem, varēsiet sasniegt daudz augstākas virsotnes arī gultā.

Tiek uzskatīts, ka normāla seksuālā aktivitāte cilvēkam ir tad, ja viņš ar seksu nodarbojas vismaz trīs reizes nedēļā.

Patiesībā mīlēšanās biežums ir visai stiepts jēdziens. Katrai ģimenei var būt savs ritms. Vieniem pietiks ar mīlas prieku baudīšanu tikai reizi mēnesī, bet būs arī pāri, kuri vēlēsies mīlēties teju vai katru dienu. Ja abi partneri ir apmierināti, uztraukumam nav pamata.

Otrs biežāk sastopamais aizspriedums, kas daudziem sabojājis dzīvi, — ja sieviete nesasniedz orgasmu, viņa ir frigida.

Seksologi apgalvo, ka īstu frigiditāti sastapt nākas ļoti reti, daudz biežāk ir tā sauktā iegūtā frigiditāte, kuras vienīgais iemesls ir partneru nesaprašanās un vīrieša nespēja vai nepacietība sagādāt baudu savai sievietei. Tāpēc, pirms apvainot partneri vēsumā, varbūt ir vērts ieklausīties viņas vēlmēs.

Tātad galvenais, kas jāņem vērā: jo mazāk būsim salasījušies gudrības un studējuši seksa paradumus pasaulē, jo labāks sekss būs mums pašiem savās gultiņās. Lai mums veicas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu