Vēlreiz par sievietes orgasmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ko darīt, ja tu neesi spējīga sasniegt orgasmu? Ja arī pēc centīgākajām pūlēm tev neizdodas sasniegt augstāko mīlēšanās virsotni?

Tā ir ļoti izplatīta sieviešu seksuālā problēma. Tas nav nekas neparasts. Cēloņi nespējai sasniegt orgasmu parasti ir divi, un tos ir viegli novērst.

Pirmkārt, tu neesi pietiekami atslābinājusies. Tu pārāk centies sasniegt orgasmu, un tieši tāpēc tev tas neizdodas. Tu ciet no tām pašām slimīgajām raizēm, kas traucē vīriešus sasniegt erekciju.

Otrkārt, mīļākais tevi pietiekami neapmīļo un nestimulē vai arī pārāk ātri beidz.

Lai atrisinām pirmo problēmu, pirms mīlēšanās iedzert trankvilizatorus (palīdz arī prāvāks kokteilis) un dari visu, lai atslābinātos, pirms jūs sākat mīlēties. Neraizējies par orgasma sasniegšanu. Muskuļu sasprindzināšana un pieres raukšana nepalīdzēs. Orgasms iestāsies pats attiecīgā nervu stimulācijas pakāpē. Mīlējies un aizmirsti orgasmu, līdz tas tev uzvēlas virsū kā maiss.

Jāatzīst, otra problēma ir sarežģītāka. Ja vīrietis nav tevi pietiekami uzbudinājis, neļauj viņam ieiet sevī. Liec, lai viņš to nopelna ar glāstiem un visu pārējo. Tomēr paskaidro, kāpēc tā dari, citādi viņš iedomāsies, ka tu šovakar neesi īstajā omā, un kļūs īgns. «Mīļais, skūpsti manas krūtis...» vai: «Paglāsti mani vēl mazliet...»

Tu vari izmantot sievišķo spēju gūt vairāk nekā vienu orgasmu un beigt agrāk, negaidot, kamēr vīrietis ir gatavs ejakulācijai un sasniedz orgasmu. Kad viņš nonāks tiktāl, tev jau būs klāt otrs orgasms. Turklāt, ja pirmais orgasms pieveic arī viņu, arī tad tu būsi pietiekami apmierināta.

Sievietes orgasmā nav nekā pārdabiska vai noslēpumaina, kaut arī dažām sievietēm padodas ātrāk to sasniegt nekā citām. Gandrīz visas sievietes ir spējīgas sasniegt orgasmu, vēl vairāk, viņām tas ir jāsasniedz. Protams, tu vari samierināties ar seksu bez orgasma — daudzas sievietes to piecieš gadiem —, bet tas agri vai vēlu novedīs pie jūsu attiecību pasliktināšanās. Tava vilšanās var izpausties gan kā dusmas, gan daudzos citos veidos.

Ja esi izmēģinājusi ilgu un intensīvu mīlas spēli, esi lietojusi trankvilizatorus un citas zāles un darījusi visu pārējo, lai sasniegtu orgasmu, tomēr bez panākumiem, konsultējies ar savu ārstu. Tas ir pietiekami svarīgi. Varbūt viņš spēs tev palīdzēt pats, varbūt lūgs talkā psihiatru. Daudzas sievietes nespēj dzīvot apmierinošu seksuālo dzīvi, jo bērnībā vai jaunībā ģimenēs sastapušās ar represīvu seksuālo izturēšanos, un tāda veida problēmas vislabāk risināt ar profesionālu palīdzību.

Sieviete, kura regulāri piedzīvo orgasmu, ir seksuāli laimīga sieviete, un tikai seksuāli laimīga sieviete var savam vīrietim gultā sniegt nebijušu baudu. Neaizmirsti tikai savējo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu