Radio rotācijā nonāk «Depeche Mode» jaunais singls «Wrong»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No pirmdienas, 23. februāra, radiostacijās dzirdams slavenās britu apvienības «Depeche Mode» jaunākais studijas darbs – dziesma «Wrong».

Šis ir pirmais singls no grupas jaunā albuma «Sounds Of The Universe», kas mūzikas veikalu plauktos nonāks 20. aprīlī. Singla «Wrong» pirmatskaņojums notika pagājušo sestdien vācu mūzikas balvu «Echo Awards» pasniegšanas ceremonijā Berlīnē.

Tikmēr kļuvis zināms, ka grupa paplašina gaidāmo «Tour of the Universe» turneju. Savā mājas lapā «Depeche Mode» apstiprina, ka «Tour of the Universe» tūres ietvaros uzstāsies arī Ziemeļamerikā. Grupa sniegs 22 koncertus lielākajās reģiona pilsētās un pirmais koncerts norisināsies 24. jūlijā Toronto. Pateicoties daudzajiem koncertiem Eiropā un Ziemeļamerikā, «Tour of the Universe» kļūs par vienu no lielākajām tūrēm grupas vēsturē.

Intervijā ietekmīgajam mūzikas žurnālam «SPIN» grupas solists Deivs Gahans apstiprina, ka «Tour of the Universe» tūres koncertos skatuves dizainu veidos slavenais mākslinieks un grupas iepriekšējās turnejas “Touring the Angel” scenogrāfs Antons Korbīns. Deivs topošo skatuves noformējumu raksturo kā «tikpat noslēpumainu kā «Depeche Mode» mūzika». Deivs Gahans: «Esmu redzējis dažas skices pie kurām Antons un viņa komanda pašreiz strādā – nojaušu, ka noformējumā tiks izmantotas daudz dažādas gaismu un ēnu spēles, lai panāktu pēc iespējas dažādāku noskaņojumu.»

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu