«Limp Bizkit» pirmo atgriešanās koncertu spēlēs Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikas nu-metal superzvaigznes — grupa «Limp Bizkit» — pēc astoņu gadu pārtraukuma atgriezušās un savu pirmo koncertu spēlēs Rīgā, portālu «Apollo» informē koncerta rīkotājs «Positivus Music».

Grupas koncerts notiks 20. maijā «Arēnā «Rīga»», kas būs pirmais no visaptverošas pasaules koncertturnejas šoviem. «Limp Bizkit» šovasar uzstāsies arī pasaules nozīmīgākajos mūzikas festivālos. Biļetes «Positivus.com» reģistrētajiem lietotājiem būs nopērkamas jau no 9. marta. Biļetes cena būs no Ls 15.

Pirms diviem gadiem «Limp Bizkit» dalībnieks, Rīgā dzimušais DJ Lethal, ar lielisku uzstāšanos viesojās «Positivus» festivālā. Šoreiz DJ Lethal atgriežas savā dzimtajā pilsētā Rīgā kopā ar ilggadīgajiem līdzgaitniekiem: Fredu Dērstu, Vesu Borlandu, Semu Riversu un Džonu Oto. Grupas līderi Freds un Vess ir spējuši pārvarēt ieilgušās domstarpības un pēc astoņu gadu pauzes atgriežas ar pasaules koncertturneju un jaunu albumu.

Grupu «Limp Bizkit» 1995. gadā Floridā izveidoja dziedātājs Freds Dērsts, ģitārists Vess Borlands, basģitārists Sems Riverss un bundzinieks Džons Oto. Drīz viņiem pievienojās emigrants no Latvijas — dīdžejs Leors Dimants ar skatuves vārdu DJ Lethal — un jauns mūzikas virziens bija dzimis! Apvienojot rokmūziku un hiphopu, «Limp Bizkit» kļuva par nu-metal pionieriem un 2000. gadā izdeva savu izcilāko sasniegumu — albumu «Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water».

Kā jau slavenām grupām gadās, pēc dažiem gadiem «Limp Bizkit» dalībnieki sāka kašķēties. Vispirms grupu pameta Vess Borlands, pēc tam DJ Lethal. Mūziķu domstarpības vairākus gadus bija plašsaziņas līdzekļu uzmanības centrā, bet grupas fani tikmēr turpināja atbalstīt savus varoņus — četri «Limp Bizkit» studijas ieraksti visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 50 miljonos eksemplāru.

2009. gadā grupa pierāda, ka draudzība uzvar visus strīdus. Vess Borlands pametis ģitārista vietu Merilina Mensona pavadošajā grupā un DJ Lethal atstājis producenta krēslu savā ierakstu studijā, lai dotos «Limp Bizkit» turnejā un no jauna spēlētu saviem faniem hitus «My Generation», «Rollin’», «My Way», «Re-Arranged» un daudzus citus. Pirmo reizi — arī Latvijā.

Biļetes mājaslapas «Positivus.com» reģistrētajiem lietotājiem būs nopērkamas no 9. marta. Publiskā biļešu tirdzniecība sāksies 11. martā plkst. 10.00 «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā. Pirmo 1000 stāvvietu biļešu cena būs Ls 15. Vēlāk — Ls 19 un Ls 24. Sēdvietu cenas būs Ls 24 un Ls 34. Būs arī biļešu komplekts — «Positivus» festivāla divu dienu biļete un «Limp Bizkit» koncerta stāvvieta nopērkama par Ls 40 (pieaugot festivāla un koncertu biļešu cenai, tā kļūs dārgāka).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu