Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Mmm... tieši uz klitora!» (Tikai pieaugušām sievietēm!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Parasti, kad vīrieša pirksti pieskaras jutīgajai vietai, pietiek nočukstēt: «Mmm... tieši uz klitora.» Ja viņš arī tad nesāk to masēt, tad nopērc viņam dzirdes aparātu.

Ir daudzi veidi, kā jūs abi varat stimulēt tavu klitoru. Lai papildinātu normāla dzimumakta sniegto uzbudinājumu, ir izdomātas ierīces, ko sauc par «klitora stimulatoriem» un ko vīrietis piestiprina savam penim, lai sniegtu tev papildu trīsas.

Tās nepavisam nav dārgas un parasti izskatās kā gumijas gredzeni, kas klāti ar miniatūru vannas sūkli. Ievadot peni vagīnā, izciļņi beržas gar klitoru un pastiprina tavas erotiskās izjūtas. Esmu runājis ar sievietēm, kuras tos izmēģinājušas, un viņas nepavisam nav sajūsminātas par šīm ierīcēm, bet, iespējams, tavas sajūtas būs spēcīgākas, ja tās lietosi.

Nebaidies dzimumakta laikā kairināt klitoru, ja tas palīdz tev uzbudināties. Ērtāk to darīt tad, kad vīrietis ieiet tevī no mugurpuses, un, ja tev īpaši veicas, kairini to pati. Vispār jau tev vajadzētu viņu uz to pamudināt. Ja vēlies sev sagādāt īpaši stipras seksuālās izjūtas un orgasmu, tad vari sevi mazliet uzbudināt brīdī pirms paša orgasma.

Tomēr atceries: nevajag, lai spēcīga klitora kairināšana katrā mīlēšanās reizē kļūtu par paradumu, citādi tu vairs nespēsi bez tā sasniegt orgasmu, un papildu kairināšana no efekta var kļūt par traucēkli. No erotikas viedokļa ir pilnīgi vienalga, vai tavs klitors ir liels vai mazs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu