Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Atkal: kas ir G punkts?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Daži intīmi jautājumi un atbildes par seksu. Žurnāls «Princese» vienmēr gatavs sniegt uz tiem atbildes! Un, jo ātrāk saņemsi atbildes uz saviem visintīmākajiem jautājumiem, jo labāka kļūs tava seksuālā dzīve!

Jautājums:

Esmu dzirdējusi, ka ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem ir kaut kāds G punkts, bet nezinu, kur tas ir un ko ar to darīt.

Atbilde:

Ar vīriešu G punktu mēs saprotam prostatu. No anatomiskā redzes viedokļa, tas ir grieķu rieksta lieluma dziedzeris. Tas palielinās, kad vīrietis ir uzbudināts. Tā pamatfunkcija — sekrēta izstrādāšana, kas ir spermas sastāvdaļa. Stimulējot to, vīrieši gūst baudu. 

Labs paņēmiens viņam to nodrošināt — glāstīt vietu starp anālo atveri un sēkliniekiem, masējot ar pirkstiem. Kad tuvojās orgasms, var nedaudz stiprāk uzspiest. Ja vēl to darīsi arī orālā seksa laikā — bauda viņam būs neaprakstāma!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu