Kulakovs gatavojas trešajām kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Starks

Komponists Juris Kulakovs (50) bildinājis savu draudzeni čellisti un aktrisi Kristiānu Balčus (22), šonedēļ ziņo dzeltenā prese.

Kāzas ieplānotas vasarā, un līgava vēlas, lai svinīgā ceremonija notiktu baznīcā, raksta «Privātā Dzīve».

Juris Kristiānu bildinājis, atzīmējot abu iepazīšanās gada jubileju un uzdāvinot kaklarotu un auskarus ar «Swarovski» kristāliem.

Kulakovam šī būs trešā laulība, savukārt Kristiānai — pirmā. Komponista iepriekšējā laulība ar mākslas zinātnieci Ievu Kalniņu tika šķirta pagājušā gada 10. janvārī.

Kā norāda «Privātā Dzīve», jautāts, vai kāzas nenotiek par ātru, komponists sev raksturīgajā manierē domīgi novilcis: «Grūti pateikt. Kā ir, tā ir.» Savukārt Kristiāna ir pārliecināta, ka kāzas ir likumsakarīgs solis, kā virzīties attiecībām, un arī 28 gadus lielā vecuma starpība neesot šķērslis, jo Kristiāna to nav izjutusi arī pirms gada. «Mūsu attiecības ar katru dienu kļūst tikai labākas,» žurnālam atklāj Kristiāna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu