Trio «Kombuļi»: ar dziesmu pret krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ekscentriskais trio «Kombuļi», kas plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties Latvijas Neatkarīgās televīzijas šovā «Zelta talanti», sadarbībā ar sociālo portālu «Atlasface.lv» gatavojas rīkot neparastu akciju. Tās laikā mūziķi nolēmuši paust savu atbalstu, kā arī uzmundrināt pie varas esošos politiķus un visus Latvijas iedzīvotājus valstij grūtā brīdī.

Kā pastāstīja grupas «Kombuļi» soliste Inese Cibuļska, krīzes apstākļos galvenais esot saglabāt pozitīvu domāšanu, vienotību un gaišu skatu uz dzīvi. Tieši tāpēc Kombuļu ciema trio esot nolēmis ar dziesmu «Dzīvo tā» un vēl citiem skaņdarbiem mudināt varas eliti spriedzes pilnajā laikā rīkoties atbilstoši savai sirdsapziņai un valsts interesēm.

Bezmaksas koncerts notiks 26. martā plkst. 17.00 Vērmanes dārzā. Pasākuma organizators portāla «Atlasface.lv» radošais direktors Norberts Kreilis uzsver, ka šī nav politiska kampaņa. «Mūsu mērķis nav atbalstīt kādu konkrētu politisku spēku, bet gan mudināt Latvijas iedzīvotājus un valdību apvienoties kopējā cīņā pret krīzi,» stāsta Kreilis. Viņš arī atklāja, ka ideja par šo projektu radusies, sastopoties ar aizvien pieaugošo negatīvismu sabiedrībā. Reaģējot uz esošo situāciju, portāls «Atlasface.lv» sadarbībā ar «Kombuļiem» vēlas krīzei un nomāktībai pretstatīt prieku un labas emocijas.

«Kombuļu» soliste Inese Cibuļska ir pārliecināta, ka asaras un vaidi nepalīdzēs izkulties no parādiem un bezdarba. «Mūsu valstī ir daudzi gudri prāti, kuru talants lieti noderētu cīņā par Latvijas nākotni,» atzīst mūziķe. «Neesam nedz politiķi, nedz ekonomisti, taču kā ieguldījumu varam šiem cilvēkiem dot daļiņu no sava pozitīvisma,» uzskata Inese Cibuļska.

Grupa «Kombuļi» kopš šova «Latvijas zelta talanti» beigām ir radījusi vairākas jaunas dziesmas. Taču citu starpā kā īpašu viņi izceļ dziesmu «Latvijai». «Lai arī ir grūti, pašreiz mums jābūt vienotiem sirdīs. Jo vienīgi kā viens veselums tauta var dzimteni pasargāt no negaisiem un vējiem,» stāsta mūziķi.

Latvijas iedzīvotājiem jāatceras, kas viņus vieno. Ar savu uzstāšanos «Kombuļi» vēlas atgādināt, ka mums visiem ir viens iesāktais ceļš, vienas pārciestās tautas sāpes, kā arī kopīga himna. Tikai esot vienotiem un ar tīru sirdi, ir iespējams palīdzēt sev un citiem cilvēkiem.

Trio «Kombuļi» saviem faniem un citiem interesentiem sagatavojis īpašu pārsteigumu. Pirmo reizi plašākai auditorijai tiks atskaņots grupas jaunais hits «Čau — arivederčī». Tāpat rītdienas koncertā Vērmanes dārzā varēšot dzirdēt populāro dziesmu «Dzīvo tā» un grupas dalībnieka Ērika Cibuļska sarakstīto skaņdarbu «Tik-tak».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu