Arī Dzintars Čīča un Talsu koris aktīvi koncertē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā TV3 šova «Koru kari» dalībnieks Dzintars Čīča ar Talsu zilo kori turpina iepriecināt klausītājus visā Latvijā.

Dzintars ar kori aktīvi koncertē kopš janvāra un šova dalībnieki jau paviesojušies Talsos, Kandavā, Saldū, Ventspilī, Tukumā, Stendē un Kauguros un koncertēšana aktīvi turpinās.

Aprīlī tiks sniegti koncerti vēl četrās Latvijas pilsētās:

  • 17. aprīlī koris viesosies Jēkabpils Tautas namā
  • 18. aprīlī - Aizkraukles pilsētas kultūras namā
  • 19. aprīlī Talsu koris dziedās Cēsu kultūras centrā
  • 25. aprīlī - Varakļānu kultūras namā

«Koncertos priecēsim klausītājus ar jau pazīstamām melodijām no šova, kā arī varēsiet dzirdēt īpaši sagatavotus un iepriekš vēl neredzētus priekšnesumus tieši jums,» stāsta Dzintars.

Talsu kora oficiālā dzimšanas diena ir 2008.gada 6.septembris, kad notika pirmā tikšanās reize pēc šova «Koru kari» atlases. Dzintars Čīča, lai arī jaunākais kora sastāvā, apveltīts ar lielu talantu un skatuves pievilcību – viņš ir daudzu konkursu laureāts jau no agras bērnības. Talsu kora sastāvā ir 16 dziedošo talsinieku - 8 puiši un 8 meitenes. Katrs no koristiem ir īpašs un lielākā daļa koristu ir guvuši lielus panākumus dažādos konkursos un festivālos gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.

Dzintars Čīča un Talsu zilais koris šovā izcēlās ar īpašu pozitīvismu un enerģiju. «Koru karos» pēc balsu skaita Talsu koris ierindojās 2. vietā, bet kopvērtējumā tika iegūta 4. vieta, par ko koris it nemaz neskumst, jo svarīgākais ir skatītāju atbalsts, kas talsiniekiem netrūka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu