Vai es būšu labs svingeris? (Tests)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Nāk pavasaris, mostas daba un cilvēki. Un atkal uzpeldēs būtiskie jautājumi: kas ir svingeri, ar ko viņi tur nodarbojas un, galvenais, vai arī man/mums ar partneri nevajadzētu to pamēģināt?

Pirms atbildēt, vēlams noskaidrot, pie kādas kategorijas jūs sevi pieskaitāt.

Jāsāk ar sevis iztaujāšanu:

1) Vai man patīk sekss, un es nenosodu jebkādu savu un citu seksualitātes izpausmi?

2) Vai es tik ļoti mīlu savu partneri un sevi, ka esmu gatavs (gatava) nonākt nestandarta seksuālās situācijās, lai sagādātu sev un partnerim vēl asākas izjūtas?

3) Vai, lai sajustos «moderns» un «stilīgs», esmu gatavs veikt pašam (pašai) sevi šokējušas seksuālas darbības?

4) Vai es tik ļoti mīlu partneri, ka aiz greizsirdības esmu gatavs (gatava) pārkāpt pat saviem morāles principiem?

5) Vai es skaidri zinu, ko daru ar savu seksualitāti un kāpēc?

Ja jums izskatās, ka vairāk tā kā piederat pie divām pirmajām grupām un uz pirmajiem diviem jautājumiem varat atbildēt ar «jā», tad vēlu veiksmi — sameklējot līdzīgi domājošus un jūtošus rotaļu biedrus!

Ja, savukārt, vairāk jūtat piederību atlikušajām grupām, tad labāk nebojājiet garastāvokli sev un citiem, iesaistoties grupu seksā. Labi nebūs nevienam.

Bet nu — galvu augšā! Pavasaris ir klāt! Un prieku no seksa var gūt gan pa divi, gan lielākās grupiņās. Galvenais — labi pārzināt savas gaumes lauciņu un skaidri zināt, ko pašam gribas un ko pats var.

Lai jums labi sanāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu