Pēc kā jāsmaržo īstam vīrietim?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Reiz kāds puisis man klāstīja, ka īsts vīrietis smaržo pēc tabakas, viskija un zirga sviedriem. Toreiz par tādu skaidrojumu smējos — kā tas nākas, ka vīrietis «smaržo» pēc sviedriem, kur nu vēl pēc zirga!

Taču, ja tā padomā, sava taisnības tiesa manam paziņam bija. Iedomājoties vien nedaudz raupjos, amerikāņu vesternos rādītos šerifus un, vēl labāk, ļaundarus, uzmetas skudriņas. Klasiskais īstā vīrieša tēls — rugāji, apbružātas drēbes, viskija un cigāru smārds un tik pavedinoši vienaldzīga sejas izteiksme…

Bet varbūt tas tikai filmās labi izskatās un dzīvē tāds «pēc visa smaržojošs brīnums» tev liekas šķebinošs. Šķiet, ka mūsdienu vīrieši arī neaizraujas ar īpašu smaržu piemeklēšanu.

Daži taisās pakaļ glamūrīgos žurnālos rādītajiem saldajiem puisīšiem. Viņu kosmētikas lietu topā ir pat vairāk smaržīgu ziepīšu, krēmiņu, putiņu nekā sievietei. Ir arī tādi, kas smaržojas ar to, kas nu mājās pagadās. Šādi vīrieši, manuprāt, ir tikpat neinteresanti, cik neinteresanta ir viņu smaržu izvēle. Un visbeidzot — ir vīrieši, kas nesmaržojas vispār. Viņi arī nekā nesmaržo, bet, godīgi sakot, smird.

Sievietes saasinātajai ožai tas nepatīk. Un nav brīnums, kāpēc tādiem «dabas bērniem» nav pielūdzēju. Piedosim tiem, kas nesaprot smaržas apdullinošo ietekmi uz sievietēm. Ne jau visi ir īsti vīrieši!

Lai gan — katrai sievietei ir sava īstā vīrieša smaržas ideāls. Smarža, kas pavedina, kas liek rosīties neķītrām domām.

Piemēram, mans īstais vīrietis smaržo pēc iekāres…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu