Vīrietim, kurš grib būt labs gultā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonda Kreitusa zīm.

Vai vēlies uzzināt, kurus punktus uz sievietes ķermeņa «kutināt» priekšspēles un seksa laikā? Par dažiem no tiem jau stāstījām — par muguru, krūtīm, kaklu, ausīm, lūpām un galvu. Šodien vēl daži ieteikumi vīrietim, kurš grib būt labs un profesionāls mīlētājs.

ROKAS. Secība — maigi glāsti pirkstu galos, tad plaukstā, pārej uz apakšdelmu un tad uz augšdelmu. Dari to lēnām un viegli. Arī skūpsti šajā zonā nenāks par sliktu.

Ja gribi atstāt iespaidu un uzbudināt sievieti, iespējams, tev noderēs šis padoms — pievērs uzmanību viņas plaukstas locītavai. Skūpsti to kaislīgi un vēro viņas reakciju!

VĒDERS UN NABAS APVIDUS. Ir sievietes, kam patīk glāsti un skūpsti šajā zonā, taču atceries, ka šī ir arī vieta, kas traki kut. Visticamāk, šī nebūs vieta, no kuras sākt priekšspēli, tās kairināšana ieteicama brīdī, kad sasniegts jau zināms kaisles līmenis, jo tad labsajūta nomāks kutināšanu.

Protams, var arī iet no otras puses — sākt ar nevainīgu smieklu un kutināšanas rotaļu, kas pāraug kaislīgā seksā. Ak, jā — nabas skūpstīšana — iesaku!

DIBENS. Šī ir ļoti delikāta erogēnā zona. Pirms sāc ap to darboties, mēģini izdibināt, vai tās kairināšana viņai ir pieņemama. Fakts — anālās atveres galā atrodas daudz nervu galu, tāpēc tā ir viena no jutīgākajām vietām ķermenī. Protams, tas attiecas arī uz anālo seksu — vai nu sievietei tas ir pieņemams un viņa to vēlas darīt, vai arī — ne..

KĀJAS. Trīs svarīgākie punkti — augšstilbi, ceļa locītavas un potītes — masē, skūpsti un glāsti. Īpaši jutīga zona — augšstilbu iekšējā daļa. Tās apmīļošana sievietē izraisīs nepārvaramu ekstāzi! Tikai ievēro — košana šajā vietā nebūs īsti vietā, jo izraisīs sāpes.

Tikpat jutīga zona ir ceļa aizmugurējā daļa. Jautras priekšspēles laikā tā traki kut, taču, kad sievieti pārņēmusi kaisle… mmm… izmēģini.

Vēl viena delikāta lieta — kāju pirksti. Ir sievietes, kurām kāju pirkstu skūpstīšana, laizīšana un sūkāšana sagādā vislielāko baudu, kāda vien var būt, un ir tādas, kurām šīs darbības izraisa nelabu dūšu.

DZIMUMORGĀNI. Šajā ziņā svarīgi ir ievērot pareizo secību — mīlēšanos nevajadzētu sākt uzreiz ar pieskārieniem šeit — tā ir pēdējā vieta rindas kārtībā. Protams, vislielākā uzmanība jāpievērš klitoram un tā stimulēšanai.

Tev ir paveicies, ja sieviete pati parāda, kas viņai visvairāk patīk. Bet, ja ne — esi uzmanīgs, pievērs uzmanību tam, kas liek viņai kust.

Ievēro, ka nepatīkamas izjūtas var izraisīt asa mēle, pārlieku straujas un spēcīgas kustības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu