«Linga» tiekas ar faniem, izdod albumu un svin 20 gadu jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. aprīlī plkst. 18.00 mūzikas veikalā «Randoms» (Kaļķu ielā 4, Rīgā) notiks ekskluzīva grupas «Linga» tikšanās ar faniem, žurnālistiem un citiem interesentiem. Šīs tikšanās iemesls — grupas lielkoncerts Ķīpsalas hallē 24. aprīlī, kur tiks svinēta grupas «Linga» 20. gadadiena.

Par godu šai jubilejai un svinībām «Mikrofona ieraksti» izdod grupas 20 labāko dziesmu albumu, kurā būs dzirdami gan grupas jaunie, gan vecie skaņdarbi, arī dziesmas, kuras līdz šim nekad nav tikušas iekļautas grupas albumos, informē grupas pārstāvji.

Pasākuma laikā paredzēta grupas uzstāšanās, sarunas ar grupas dalībniekiem, autogrāfu sniegšana, fotografēšanās un iespēja pirmajiem un par īpašu cenu iegādāties jauno albumu. Veikals «Randoms» ir pirmais mūzikas veikals Latvijā, kurā būs iespējams iegādāties jauno albumu.

www.doremi.lv

Šā gada 24. aprīlī Ķīpsalas hallē notiks jautras svinības, kuras organizē «Mūzikas Video kanāls», par godu grupas «Linga» 20. dzimšanas dienai. Pasākuma jubilāri uzstāsies ar savām dziesmām, kā arī grupu jubilejā sveiks viņu draugi: «Z-Scars», Ivo Fomins, «Age of Stones» un «Laime pilnīga». «Lingas» fanu klubam izaugusi jau trešā paaudze, tāpēc jubilejas svinēšana paredzēta kā jautra atpūta visām paaudzēm. Tā kā grupai ilgu laiku nav bijis lielkoncerts, šajā koncertā būs īpašas emocijas, īpašs sniegums un daudz kas neredzēts.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu