Skūpstu raidītie signāli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par to, ka gultā nav trāpījies pareizais partneris, visātrāk signalizē skūpsts.

Tieši lūpu kontakts nereti kļūst par cēloni bēdīgajai atskārsmei, ka agri vai vēlu, bet būs jāpasaka sāpīgie vārdi: «Piedod, bet mēs neesam radīti viens otram.»

Uzmanību, zemapziņa brīdina!

Diemžēl visai bieži cilvēki, kuri viens otram ir likušies tik simpātiski, tik garīgi tuvi, nonākot līdz skūpstam, atklāj, ka nezin no kurienes pēkšņi rodas netīksme, nepatika. Protams, to vēl kaut kā var apspiest, «apiet ar līkumu», pārtraucot nepatīkamo saskarsmi, un ātrāk nodoties seksam, turpmāk izvairoties no pārāk cieša lūpu kontakta.

Taču zemapziņa nepatīkamos signālus atmiņā jau ir fiksējusi, itin kā uzliekot neizdzēšamas krāsas zīmogu, un gluži automātiski sākas arī citas par partneri nelabvēlīgas informācijas «vākšana un apstrāde».

Saprāts jau gan vēl regulē domājošo būtni un centīgi uzskaita iecerētās otrās puses plusus — apmierinošu materiālo stāvokli, teicamu sociālo statusu, pozitīvo raksturu u. tml., bet miesa un vēl kaut kas cits, vārdos pat nenosaucams, tomēr izrādās stiprāks…

Īsi sakot, par mīlestības rašanos šādos gadījumos vairs neiznāk runāt, protams, ja vien kāds nav gatavs dižu mērķu labad tēlot savu uzticamā mīlētāja lomu līdz kapa malai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu