Kādu ideālu vīrieti vēlas redzēt sieviete pēc 50

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielākā daļa vīriešu domā, ka līdz šim vecumam viņiem vajadzēja sasniegt visu, ko viņi vēlējušies.

...50 gadu

Protams, piecdesmitgadīgo ģērbšanās stils ir visai nopietns, bet ir ari tādi, kas turpina sevi uzskatīt par jaunekļiem un atzīst par labāku nevis klasisku uzvalku, bet džinsa bikses un jaku.

Tomēr piecdesmitgadnieku sejās visbiežāk atspoguļojas laimīgs un apmierināts smaids: «Esmu daudz ko paveicis!» Bet sievietes no vīrieša, protams, vēlas pilnīgi ko citu: stiprā dzimuma pārstāvjiem jāsaprot, ka visgarlaicīgākais laiks ir tieši šī inertā atdusēšanās uz lauriem.

Ideāls vīrietis saprot galveno: laimi un jaunību paildzina nevis jau sasniegtais, bet gan tiekšanās pēc jaunu mērķu īstenošanas, kā arī to, ka materiāla pārticība ne vienmēr cilvēkiem atnes laimi. Bieži notiek arī otrādi. 50 gadu vecumā vīrietis var atklāt pilnīgi jaunas vērtības — jogu, mūsdienu glezniecību, jaunākās filmas, alternatīvo medicīnu, jauno autoru grāmatas…

Daudzām sievietēm raksturīgs ideālistisks priekšstats par vīriešiem. Parasti sievietes domā, ka atšķirībā no viņām vīrieši ar gadiem kļūst arvien pievilcīgāki, ka viņu sejas panti vēršas nobrieduši un vīrišķīgi, manierēs parādās lielā dzīves pieredze, un sirmums piešķir mīklainību.

Vai tas tā ir, vai nav — cita tēma, būtisks ir, lūk, kas: vīrietim šos sieviešu «maldus» vajadzētu paturēt prātā par savu ārējo izskatu, bet par veselības stāvokli būtu jārūpējas ne mazāk kā sievietei.

Seksā vīrietim jātiecas pēc harmonijas, jo spēja izprast partneres vēlmes rodas ar pieredzi. Sievietēm gribētos, lai šajā vecumā vīrietis mīlēšanās māku būtu apguvis kā maestro. ]a ne tagad, tad nākotnē izredžu kļūs arvien mazāk…

…60 gadu

Tagad gan vīrietim, kā kādreiz jaunībā, kad viņam bija 20, jāpietiek brīvā laika visiem un visam! Neatkarīgi no tā, vai vīrietis vēl strādā, vai atpūšas, viņam ir izveidojies «svētu» pienākumu loks — sekot savas sirds aicinājumam.

Vīrietis var nomierināties: sievietes netīko pēc viņa mantas. Viņas gaida mazumiņu: ka vīrietis labprātīgi spēj dalīties ar to, kas viņam ir. Žēl, ja viņš tā arī nav iemācījies baudīt mirkļus, piemēram, sarunu pie kamīna, malkojot vēsu šampanieti, vai saulrieta vērošanu pie jūras. Skumji, ja vīrietis vēl joprojām par izšķērdību uzskata labu atpūtu — aizceļot uz Āfriku un nopirkt dārgas smaržas mīļotajai.

Vīrietim var sākt uzmākties bailes, bet viņš tās nedrīkst izrādīt saviem tuviniekiem. Viņam jāprot pašam tikt galā ar bailēm gan no novecošanas, gan nāves, un, to darot, stiprā dzimuma pārstāvis nedrīkst zaudēt savu apburošo smaidu.

Vīrietim jābūt drosmīgam un godīgam, un jāpieņem fakts, ka pasaule pastāv un pastāvēs neatkarīgi no viņa klātbūtnes. Ja vīrietis kādreiz aizies mūžībā, tas nav iemesls, lai sestajā vai septītajā, vai astotajā gadu desmitā viņš zaudētu savu dzīves mīlestību un dzīvesprieku.
Pasarg’ Dievs, ja mīlestību viņš joprojām vērtē kā darījumu: es maksāju, tāpēc esiet tik laipni…

Seksam nav jāpārvēršas par piespiedu darba pienākumiem. Gluži otrādi — tieši tagad vīrietis var pārstāt baidīties eksperimentēt, var beidzot uzticēties savām erotiskajām fantāzijām un īstenot tās. Un nevajag kautrīgi nolaist acis, domājot, ka 60 gados nav tiesību ko tādu atļauties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu