<i>Jenny May</i> ieraksta duetu ar Jāni Grodumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imants Urtāns / Jānis Deinats

Vakar, 20. aprīlī, ierakstu studijā «Codex» tapis pārsteidzoša dueta ieraksts. Astoņdesmitajos gados Latvijā populāro Alda Šteimaņa dziesmu «Nāk nakts» jaunās skaņās ierakstījuši dziedātāja Jenny May un leģendārais «līvs» Jānis Grodums, informē «Mikrofona ieraksti».

Ideja par šīs dziesmas ierakstu radusies pašai dziedātājai, taču, kad viņa uzmanīgāk iedziļinājusies tekstā, sapratusi, ka vajadzīga arī kāda kārtīga vīrieša balss, kas nodzied tekstu «vai tad nepieskarsies nemūžam neviens pie šīm krūtīm, šīm kājām, šīm gūžām...».

Ieraksta process Māra Priedes vadībā noritējis ļoti veiksmīgi, un rezultāts drīz vien būs dzirdams Jenny May jaunajā albumā. Par šo sadarbību dziedātāja saka: «Jānis izrādījās bezgala jauks cilvēks. Kaut kas man viņā ļoti patīk.» Jānis Grodums sev raksturīgi smīkņājot piebilst: «Man vienīgās problēmas sagādāja dziesmas teksts. Nu, baigi nepatīk tajā tekstā vārds «gūžas».»

Pirmais singls «Diskžokejs», kas arī ir no gaidāmā albuma, jau sācis savu skrējienu pa Latvijas radiostaciju topu kāpnēm, gūstot vērā ņemamus panākumus jau pirmajās nedēļās. Dziesma ir izpelnījusies arī Mp3 patērētāju atzinību un regulāri atrodas portāla «Doremi.lv» visvairāk pirkto dziesmu sarakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu