Daniels Redklifs ir bagātāks par prinčiem Viljamu un Hariju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Daniels Redklifs ierindojies 12. vietā visbagātāko jauno britu sarakstā, apsteidzot pat princi Viljamu un Hariju, raksta [s:22655], atsaucoties uz «Sunday Times». Abu bagātība novērtēta ar 28 miljoniem sterliņu mārciņu, toties Daniels par savu Harija Potera karjeru nopelnījis aptuveni 30 miljonus. Brīdī, kad būs safilmēti Potera pēdējie turpinājumi, tas ir, kad Redklifam tiks izmaksāti viņa pēdējie honorāri, aktiera finanses sasniegs 70 miljonus sterliņu mārciņu.

No tā saucamajiem self-made miljonāriem, kas savu bagātību sastrādājuši paši savām rokām, Redklifu pārspējuši tikai divi — 29 gadus vecais Pirmās formulas sacīkšu braucējs Džensons Batons un 29 gadus vecais futboilists Maikls Ouvens. Abiem pieder 40 miljoni, un abiem teju teju paliks 30, līdz ar to viņi vairs nebūs «jauniešu sarakstā».

Starp citu, Džoannai Roulingai, kas izgudroja Hariju Poteru, saskaņā ar «Sunday Times» mantība sarukusi no 560 līdz 499 miljoniem sterliņu mārciņu, tomēr no pagājušā gada 144. vietas viņa šogad pacēlusies uz 101. vietu. Vainojama pie tā varētu būt finanšu krīze. Pēc izdevuma aplēsēm, krīzes dēļ 1000 Lielbritānijas bagātākie cilvēki pagājušajā gadā zaudējuši 150 miljardus sterliņu mārciņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu