Kas patīk jaunām meitenēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Šīs būs nelielas pamācības puišiem. Tev ir jāzina, kādi puiši viņai patīk, ko īsti viņa grib un ko gaida no tevis.

Esi gudrs!

Meitenēm lielākoties tomēr patīk «sliktie» puiši. Bet arī «sliktajam» ir jābūt gudram. Protams, tev nav jāpārspīlē, piemēram, mācībās ir jāturas vismaz vidējā līmenī, jo «sliktais zēns» nebūt nenozīmē būt lūzerim.

Padomā pats — palīdzēsi viņai mācībās, izskaidrosi jauno un īpaši sarežģīto matemātikas vielu… Kas zina, varbūt viņa uzreiz visu nesapratīs un jūs sarunāsiet kādu mācīšanās randiņu? (Tā taču ir lieliska iespēja aiziet ciemos!) Un vēl — lasi grāmatas! Paplašinot redzesloku, tu kļūsti par lielisku sarunu biedru!

Iemācies uzturēt sarunu un klausīties

Vēl meitenēm patīk puiši, kas prot uzturēt sarunu jebkurā dzīves situācijā un it īpaši pirmajā randiņā. Grūti pateikt, kuram tad īsti jāuzņemas vadība, lai neiestātos mulsinošs klusums. Bet, ja tas notiks, viņa noteikti nodomās: «Ja jau pirmajā randiņā mums nav par ko runāt, kas tad būs otrajā, trešajā un ceturtajā?!!»

Nav nozīmes tam, ka tu mulsti, piesarksti un saminstinies, pirmajos randiņos tam pat piemīt šarms, jo uztraukums tikai uzsver to, cik ļoti otrs patīk. Taču runāties vajag. Piemēram, par foršajiem/sliktajiem skolotājiem, par veiksmīgo/neveiksmīgo špikošanu, par kolektīvo zemeņu zagšanu vasaras naktī kaimiņu dārzā, par… par… par…

Ja zini, ka randiņā nespēsi izdomāt runājamās tēmas, izdomā tās jau mājās! Un atceries, ka tev ir ne tikai jāstāsta par vakardienas lielisko futbola spēli, bet arī jāmāk klausīties.

Nepārtrauc viņu pat tad, ja stāsts par jauno somiņu tev nešķiet aizraujošs. Viņa taču uzklausa visus tavus stāstītos sporta dzīves jaunumus! (Starp citu, daudzām meitenēm sports patīk un interesē.)

Viņām patīk džentlmeņi

«Sliktais puisis» nav memmesdēliņš, bet nav arī huligāns. Tāpēc, ja atvērsi meitenei durvis un palaidīsi pa priekšu, nekas ārkārtējs nenotiks, gluži otrādi, viņa tevi ievēros un varbūt pat piemiegs ar aci…

Tāpat tev derētu ievērot un apgūt arī citas pieklājības normas. Esi galants, bet, protams, nepārcenties. Uzspēlēta laipnība mēdz krist uz nerviem. Uzmanies, lai no džentlmeņa tu nekļūtu par pielīdēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu