Jolanta Gulbe un Deniss Paškevičs salaulājušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/R.Oliņš "Apollo"

9. maijā gredzenus mija džeza dziedātāja, vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe un džeza mūziķis, saksofonists Deniss Paškevičs, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Deniss bildinājis Jolantu  pagājušā gada 1. novembrī. Sākotnēji pāris esot plānojis svinēt kāzas 9. septembrī, šogad zīmīgajā skaitlī 09.09.09., kas ir arī Jolantas dzimšanas diena. Taču ziema esot bijusi tika smaga un gara, un pavasaris esot atnācis tik skaisti. Šajā laikā, pilna dzīvības enerģijas un skaistuma, mostoties daba. Pāris tādēļ esot nolēmis, ka tas esot vislabākais laiks viņu laulību sākumam. Kā arī septembrī esot paredzēts ceļojums uz Dienvidāfriku, kur plānoti studijas darbi un koncerti.

Jolanta un Deniss esot salaulājušies dzimtsarakstu nodaļā, bet pēc tam devušies uz kādu īpašu vietu, kur iesvētījuši savu laulību. Pāra vedēji esot ģimenes draugi - evaņģēlisko kristiešu draudzes «Iemīlējušies Jēzū» mācītājs Aleksandrs Peremonts ar kundzi Irinu.

Kāzu svinībām esot izvēlēts viesnīcas «Gutenbergs» jumta terases restorāns. Kā vēsta "PDz" viesu skaits kāzās bijis aptuveni 50 - aicināti tika tuvākie draugi un radi. Protams, uz kāzām tika aicināti Jolantas vecāki - Mārīte un Jānis Gulbji un Denisa vecāki - Biruta Magele, patēvs Leons Magelis, Denisa tēvs - kinorežisors Jevgeņijs Paškevičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu