Kā kļūt skaistai, saprotošai, romantiskai?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Šoreiz dosim dažus praktiskus padomus meitenēm, kā kļūt skaistai, saprotošai, romantiskai.

Kā kļūt skaistai?

Izrādās, ka skaistums rodas tad, ja tu pareizi izmanto savas prāta spējas.

Tieši tā: ja liksi lietā savu veselo saprātu un nedaudz pūļu, tev radīsies mēra izjūta, atklāsies gaumes gēns un tu beidzot sapratīsi, kas tev savā izskatā ir jānoslēpj un kas jāizceļ; pie kā jāstrādā un ko var atstāt, kā ir.

Tas taču ir skaidrs, ka tikai tev zināt, vai pie šodien izvēlētā kostīmiņa piestāvēs oranžas vai zaļas zeķītes, rozā vai sarkana lūpu krāsa.

Bet nu pats svarīgākais — skaistāku par visām savām draudzenēm tevi padara tas īpašais, laimīgais, iedvesmojošais MIRDZUMS tavās acīs. Jautāsi, kā tādu iegūt? Tev tikai jāatceras, kad pēdējo reizi jūties iedvesmota un bezgala laimīga. Varbūt tad, kad vēroji lidojam putnus bezgalīgi zilajās debesīs? Vai kad diskotēkā neprātīgi dejoji pie Maikla Džeksona dziesmas? Vai kad saulainā dienā ieraudzīji dzeltenas un sarkanas kļavu lapas, kas lēnām laidās no koku zariem?

Un nākamreiz, kad runāsies ar Viņu, atceries šīs savas laimīgās izjūtas. Tās būs manāmas uzreiz, tāpēc ne skaistajai Annai, ne Sintijai nebūs pa spēkam novērst Viņa skatienu no tevis...

Kā kļūt saprotošai?

Kā tas ir — būt saprotošai? Pirmkārt, mācēt atbalstīt un, otrkārt, mācēt klausīties. Ja, sarunājoties ar tevi, Viņš jutīsies drošībā, atbrīvots, skatīsies tev acīs un uzticēs savus noslēpumus, vari sākt uzskatīt sevi par saprotošu meiteni. Ja tu patiesi spēsi priecāties par ikvienu labo sīkumu, kas ar Viņu noticis, tavs puisis atslābināsies un vedīs tevi arvien tālāk un tālāk pa mīlas takām.

Te nu būtu jāmin piemēri par meitenēm, kas pašas ar savu kritiku un neieinteresētību «apgriež puišu spārnus» un pēc tam brīnās: kāpēc mums nekas nesanāca? Ja Viņš tiešām sāk gvelz muļķības un runāt par kaut kādiem nepiepildāmiem sapņiem, tavs uzdevums ir vienkārši ļaut viņam izrunāties. Kur, kad, kāpēc, kā un vai vispār? Lai runā! Un tava neviltotā interese liks noprast, ka tu esi tiešām saprotoša meitene.

Bet no saprotošām meitenēm NEKAD neaiziet. Tāpēc, ja esi saprotoša un pietiekami uzmanīga pret Viņa dvēseliskajām vajadzībām, vari būt pārliecināta, ka Viņš izvēlēsies tieši tevi!

Kā kļūt romantiskai?

Divi priekšnosacījumi, lai tevi uzskatītu par romantisku — sapņot skaļi un abiem kopā. Biežāk apjautājies par Viņa sapņiem. Iespējams, sākumā Viņš mazliet kautrēsies un neko daudz nestāstīs (bet vai tad mēs nezinām, cik piesardzīgi stiprais dzimums atklāj savas emocijas!), tāpēc rādi viņam piemēru — izstāsti savas karstākās vēlēšanās. Redzēsi, ka arī Viņš atklāsies. Un, tā kā tieši tu būsi tā, kas pamodinājusi Viņa sapņus, tu paliksi Viņam blakus.

Tu nedrīksti baidīties būt pārlieku sievišķīga vai vāja — puišiem patīk būt stiprajiem glābējiem un situācijas noteicējiem (tici man!). Atceries visiem zināmo teicienu — ikviens vīrietis vēlētos, lai viņa sieviete sabiedrībā būtu mīļa pelīte, virtuvē — šefpavārs, bet gultā — ielasmeita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu