Aizraušanās ar aizņemtiem vīriešiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Filmās aizraušanās ar aizņemtiem vīriešiem šķiet kaislīgas un seksīgas, bet patiesībā tās parasti beidzas vai nu ar lielām ciešanām, vai vispārēju nedrošību un izmisumu.

Ja notici šāda vīrieša apgalvojumam «sieva mani nesaprot» vai «mēs dzīvojam kopā tikai mūsu meitas dēļ», vai «mēs esam vairāk draugi nekā mīļākie», tad vaino tikai sevi, kad jūsu attiecības, lai kādas tās arī būtu, neizbēgami nonāks pie postošām beigām. Aktīvi lencot aizņemtus vīriešus, padomā par savu motivāciju un paskaties uz sevi no malas!

Ja esi pazinusi puisi vai pārgulējusi ar viņu, pirms viņam sākās nopietnas attiecības ar citu meiteni, nav pamata domāt, ka tev uz viņu ir īpašas tiesības. Satikties ar precētiem vai saderinātiem vīriešiem, vai tādiem, kuriem ir nopietna draudzene, ir vienkārši riebīgi (arī fiziski un emocionāli bīstami!). Labāk nesāc neko tādu!

Ļaut sevi iejaukt citu cilvēku attiecību karuselī nav ne smieklīgi, ne stilīgi. Ja esi pārliecināta, ka šis vīrietis ir tavas dzīves lielā mīlestība, tad pagaidi, kamēr viņa iepriekšējās attiecības beidzas, bet neiejaucies un neļauj savai dzīvei riņķot ap šo iespējamību. Saki, lai viņš tev piezvana, kad būs brīvs un ar pašreizējo partneri nokārtojis šķiršanās formalitātes.

Pirms iejaucies citu cilvēku attiecībās, padomā — arī tev patiktu, ja kāda meitene izturētos ar cieņu pret tavām attiecībām.

Es reiz vēroju kādu seksuāli agresīvu sievieti — atriebīgu sejas izteiksmi viņa sekoja kādas meitenes līgavainim iepriekšējā vakarā pirms viņu kāzām. Jautāju, kāpēc viņa tā dara. Atbilde bija: «Līgava ir gatavā slampa, bet viņš ir foršs džeks. Un es taču varu staigāt pakaļ, kam gribu, vai ne?»

Par laimi, puisis bija pietiekami veikls, lai tiktu no uzmācīgās dāmītes vaļā. Viņš ir laimīgi precējies, viņiem ir mazulis, bet agresīvā pielūdzēja vēl arvien ir viena pati un cenšas viņu atgūt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu