Jau nākamnedēļ <i>nu-metal</i> pionieri «Limp Bizkit» Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamo trešdien, 20.maijā, «Limp Bizkit» uzsāks savu pasaules koncerturneju ar koncertu tieši Arēnā Rīga. Pēc ilgāka pārtraukuma grupa ir atgriezusies un šogad sniegs virkni solo koncertu un piedalīsies virknē festivālu, «Apollo» informē koncerta rīkotāji «Positivus Music».

Grupu «Limp Bizkit» 1995.gadā Floridā izveidoja dziedātājs Freds Dērsts, ģitārists Vess Borlands, basģitārists Sems Riverss un bundzinieks Džons Oto. Drīz viņiem pievienojās emigrants no Latvijas – dīdžejs Leors Dimants ar skatuves vārdu DJ Lethal – un jauns mūzikas virziens bija dzimis! Apvienojot rokmūziku un hiphopu, «Limp Bizkit» kļuva par nu-metal pionieriem un 2000.gadā izdeva savu izcilāko sasniegumu – albumu «Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water».

Koncertā skanēs līdz šim zināmās dziesmas kā arī jaunas no gaidāmā albuma.

Grupas dalībnieki un pavadošais sastāvs Rīgā sāks ierasties jau no sestdienas, lai aizvadītu vairākas mēģinājuma dienas pirms gaidāmās turnejas. Šis ir pirmais gadījums Latvijā, kad šāda līmeņa zvaigznes tieši Rīgā sāk savu turneju un organizē mēģinājumus.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās un to cenas ir no Ls 19 – Ls 34. Koncerta sākums plkst. 21.00 un ieeja «Arēnā Rīga» no plkst. 19.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu