«Depeche Mode» koncerts Rīgā atcelts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Depeche Mode» spiesta atcelt koncertu 25. maijā Rīgā, «Skonto» futbola stadionā. Tiek atcelts arī 23. maijā paredzētais koncerts Varšavā un 27. maijā plānotais koncerts Viļņā. Kā «Apollo» ziņoja, grupa jau iepriekš bija spiesta atcelt sešus stadionu koncertus (Atēnās, Stambulā, Bukarestē, Sofijā, Belgradā, Zagrebā) solista Deiva Gahana slimības dēļ, kas viņu pārsteidza neilgi pirms tūres otrā koncerta sākuma Atēnās 12. maijā. Pašreiz tiek plānots, ka visi koncerti, ieskaitot uzstāšanos Rīgā, tiks pārcelti un notiks septembra sākumā. Precīzu informāciju grupas pārstāvji sola sniegt nedēļas laikā, informē koncertaģentūra «FBI».

Koncertaģentūras «FBI» direktore Inga Kadeka: «Grupas pārstāvji šodien mūs informēja, ka ārsti pieņēmuši lēmumu «Depeche Mode» solistam Deivam Gahanam noteikt ilgāku atveseļošanās laiku, lai grupas līderis pilnībā atgūtos no pārciestās slimības.»

Grupa «Depeche Mode» atvainojas visiem faniem Rīgā par sagādātajām neērtībām un cer, ka Deiva Gahana veselības stāvoklis ļaus atsākt turneju jau tuvākajā laikā.

Visi biļešu īpašnieki tiek aicināti saglabāt biļetes, plašāka informācija sekos nedēļas laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu