«Limp Bizkit» liek lēkāt visai arēnai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Vakar «Arēnā «Rīga»» savu koncertturneju atklāja nu-metal grupa «Limp Bizkit», kas Rīgā ieradās jau sestdien un tieši šeit mēģināja un gatavojās tūrei. Pēc vakardienas koncerta ir skaidrs: viņi koncertturnejai ir gatavi!

Kaut arī netika izmantoti iesildītāji, grupas fani ātri vien sāka aktīvi lēkāt līdzi dziesmām, liekot iespringt «Arēnas «Rīga»» konstrukcijām. «Limp Bizkit» iepriecināja fanus ar saviem populārākajiem hitiem, koncertu iesākot ar «My Generation». Protams, vislielāko atbalstu mūziķi guva, izpildot «Just Like This», «Nookie», «Take a Look Around», arī Džordža Maikla «Faith» un kā noslēdzošo — «Rollin'». Grupai izpildot dziesmu «Behind Blue Eyes», skatītāji iededza šķiltavas un pilnvērtīgi izbaudīja tā vakara vienīgo balādi.

Kaut arī pagājis laiks, kopš grupa pārtrauca savu darbību, koncertā tas nebija jūtams — Freds dziedāja tikpat labi, kā to darījis līdz šim, arī sarkanā cepure bija galvā kā allaž.

Uz skatuves bija mūsu valsts karogs, un netika slēpts fakts, ka Dj Lethal ir no Latvijas. Freds arī vairākas reizes sāka skandēt: «Latvija! Latvija!» — uz ko skatītāji aktīvi reaģēja, kā nekā hokeja gars nekur tālu vēl nebija aizklīdis. Netika piemirsta arī frāze «Limp Bizkit's in da house, yo!» — kas arī vienmēr guva publikas sajūsmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu