Vai drīkst izspiegot savu puisi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Jautājums: kurā attiecību fāzē var bāzt degunu svešās darīšanās?
Atbilde: NEVIENĀ!

Ja vien tev nav pamatotu aizdomu, ka puisis lieto narkotikas, zog vai nodarbojas ar perversijām (tādā gadījumā — kāpēc, pie velna, atrodies viņa sabiedrībā?!), okšķerēšana nav pieļaujama. Nekādu labumu tā nedod. Ja netici, pamēģini iztēloties, kā tu justos, ja viņš jauktos tavās darīšanās.

Ja par kaut ko šaubies, apjautājies par drauga dzīves sarežģījumiem un viņa pagātni. Ja tomēr rodas vēlēšanās paspiegot, tad vai nu tev pašai ir problēmas (atrodi kādu, kas palīdzēs tās atrisināt), vai arī tās skar jūsu attiecības. Tādā gadījumā vispareizāk ir tās pārtraukt. Vandīšanās cita mantās ir bīstama.

Atklāti runājot, ja vien tev nav tikai 14 gadu un neko labāku nevari izdomāt, tas nozīmē, ka esi pārāk uztraukusies vai arī jūties nedroši. Pieķerot tevi notikuma vietā vai manot, ka esi rakņājusies pa viņa mantām, puisis tev vairs neuzticēsies (turklāt drīz arī pārējie uzzinās, ko tu darīji!).

Reiz es strādāju kopā ar meiteni, kurai jau mēnesi bija stabilas attiecības. Viņa nolēma parakņāties drauga dzīvoklī un atrada laulības apliecību — paslēptu zem gultas kurpju kastē, zem drēbēm un papīriem.

Meitene saprata, ka par atradumu nedrīkst ieminēties, tomēr uzzinātais tracināja. Beigu beigās viņa apvainoja puisi krāpšanā un abi izšķīrās. Viņš jutās pretīgi, ka draudzene vandījusies viņa personīgajās mantās. Viņš teica, ka gribējis izstāstīt par bijušo sievu, tikai gaidījis piemērotu brīdi. Puisis bija sarūgtināts, ka meitene okšķerējusi, un nav brīnums, ka abu attiecības pārtrūka.

Cerot no puiša izvilkt informāciju vai kaut ko par viņu izokšķerēt, tu nepareizi novērtē situāciju — normālas attiecības balstās uz savstarpēju uzticēšanos. Ietekmējot partneri vai bāžot degunu viņa darīšanās, tev neizdosies uzzināt ko jaunu, nesabojājot attiecības. Bez piespiedu līdzekļiem iegūta informācija ir daudz vērtīgāka.

Satiecies ar cilvēku, kuram vari uzticēties. Tad nevajadzēs izmantot apšaubāmas metodes, lai uzzinātu tevi interesējošus sīkumus. Atturies no seksa ar jaunu paziņu, kamēr nejūties pārliecināta, ka esi viņu iepazinusi pietiekami labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu