Pirms avārijas «Air France» lidmašīnai nebija bojājumu pazīmju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, paies samērā ilgs laiks, kamēr izmeklētāji noskaidros, kāpēc naktī no svētdienas uz pirmdienu Atlantijas okeānā iegāzās aviokompānijas «Air France» lidmašīna «Airbus 330», vēsta telekanāls [s:24945].

Francijas negadījumu izmeklēšanas biroja pārstāvis Pols Luijs Arslanians norādījis, ka pirms negadījuma nav bijis nekādu ziņu, ka lidmašīnai radušās kādas problēmas, taču viss jāpārbauda.

Viņš pieļāva iespēju, ka tā arī varētu neatrast lidojuma datu un balss ierakstus, jo tie, visticamāk, atrodas okeāna dzelmē, tomēr viņš apsola, ka darīs iespējamo, lai noskaidrotu katastrofas apstākļus.

Lidmašīna ar 216 pasažieriem un 12 apkalpes locekļiem no radaru ekrāniem pazuda dažas stundas pēc tam, kad bija pacēlusies no Riodežaneiro lidostas Brazīlijā un bija ceļā uz Parīzi.

Pēc provizoriskās versijas, aerobuss, šķērsojot negaisa fronti virs Fernandu di Noronjas, nokļuva spēcīgas vētras zonā. Dažas minūtes pirms pazušanas lidmašīna ziņoja par bojājumu elektroenerģijas padeves ķēdē. Lidmašīnā, iespējams, iespēra zibens.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu