«Iedomu spārni» un Ivo Fomins — «Viss vienmēr būs tāpat»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Iedomu spārni» ierakstījusi kopīgu dziesmu ar dziedātāju Ivo Fominu. Dziesma [s:25031] jau nosūtīta visām Latvijas radiostacijām.

Grupas «Iedomu spārni» līdere Ieva Zēģele, komentējot šo sadarbību, saka: «Līdz šim ar Ivo mūsu ceļi nebija krustojušies. Viņš ir liepājnieks, bet es esmu no Ikšķiles. Man vispār reti bijusi iespēja iedziedāt kādu dziesmu duetā, tāpēc duets ar Ivo man un mūsu grupai ir patīkama radoša pārmaiņa. Lai gan agrāk šķita, ka mūsu balsis ir ļoti atšķirīgas, strādājot pie šīs dziesmas ieraksta, negaidīti secinājām, ka balsis itin labi sader kopā un tajā pašā laikā katra nezaudē savu oriģinālo tembru. Mani grupas biedri tagad mēdz jokot, ka viņi neatšķir, kuru pantiņu dziedu es, bet kuru Ivo.»

Ivo ir daudz lakoniskāks: «Es priecājos par katru iespēju darīt kaut ko citādāk, nekā ierasts. Man šķiet, mums ir izdevies! Bet lai lemj klausītāji.»

Grupa «Iedomu spārni» pašlaik lēni un neatlaidīgi turpina darbu pie sava jaunā studijas albuma, no kura radiostacijās jau izskanējusi dziesma «Izrāde galā», «Kas noticis» un «Vai tu nāc, vai tu ej», kuras angliskā versija «On A Day Like Today» pirms laika bija skatāma MTV kanālos visā Baltijā un pat iekļuvusi apvienotajā MTV «Baltic Top 20».

www.iedomusparni.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu