«UgunsGrēka» kaislīgais sezonas noslēgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējo gadu skatītākais seriāls «UgunsGrēks», kas iekarojis daudzu skatītāju sirdis, gatavo šīs sezonas noslēguma sēriju, lai atgrieztos rudenī. Būs ugunīgas un kaislību pilnas atvadas, kas šoreiz būs divtik garas. Jūs tās negribēsiet nokavēt! Sekojiet šīs sezonas pēdējai «UgunsGrēka» sērijai jau 25. jūnijā plkst. 20.20 TV3.

TV3 pašmāju seriāla «UgunsGrēks» radošā komanda skatītājiem sarūpējusi īpašu sezonas noslēguma sēriju. Īpaša tā būs vairāku iemeslu dēļ — tajā būs redzami gandrīz visi seriāla aktieri, kas ir nepiedzīvots notikums vienā sērijā. Šajā reizē visi būs jo īpaši saposušies, un atliek tikai minēt, kādam notikumam par godu tas būs? Un vēl — šī sezonu noslēdzošā sērija būs divreiz garāka, nekā ierasts. Tajā netrūks negaidītu pavērsienu un pārsteigumu, kā arī jauna varoņa pēkšņa uzrašanās. Kurš tas būs?

Arī maijā seriāls «UgunsGrēks» bija līderis starp visiem seriāliem un godam notur pēdējo gadu labākā seriāla titulu («TNS Latvia» dati: vecuma grupa 4+, laika periods 01.05.2009.–31.05.2009.). Maijā arī noslēdzās konkurss par jaunās seriāla aktrises — Madaras lomas atveidotājas —meklējumiem. Kā piemērotākā tika atzīta Zane Meldere, kura jau rudenī būs redzama jaunākajās sērijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu