Haralds Šlēgelmilhs piedalīsies «HGK Speed Drift»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas labākais formulas braucējs Haralds Šlēgelmilhs 13.jūnijā ņems dalību «HGK Speed Drift» sacensībās, pārstāvot HGK komandu.

Haralds pašlaik piedalās Atlantic Championship sacīkstēs Amerikā, bet ir atradis laiku, lai pamēģinātu ko jaunu. Haralds Šlēgelmilhs šobrīd ir ceļā uz F-1, bet tieši 13.jūnijā «333» sporta kompleksā viņš izmēģinās savu meistarību kā Drift braucējs.

Kā pats Haralds saka par formulu: «Lai sacīkstēs sasniegtu labus rezultātus, katrai mazākajai niansei ir jābūt tuvu ideālai,» redzēsim kā viņam veiksies šajās sacensības - mazāks ātrums, sveša mašīna, bet svarīga sānslīde un trajektorijas.

tiekamies 13.jūnijā «HGK Speed Drift» kur tieši jums tiks dota iespēja šo visu redzēt klātienē - Haralds Šlēgelmilhs drift automašīnas pilots, labākie pašmāju sportisti, Lietuvas drifta braucēji, RC drift sacensības un plaša izklaides programma visu dienu, kā arī vakarā Open Air AfterParty.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu