Pirmā tikšanās un flirts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Iepazīšanās brīdī vīrietis no sievietes vēl nevēlas itin neko. Protams, gadās izņēmumi, taču tas notiek ļoti reti.

Pirmā tikšanās

Minūtes piecas pēc tikšanās, piemēram, direktoram var likties, ka jūs būsiet uzticama un aktīva darbiniece, savukārt jaunam paziņam jūs varat šķist interesanta un atsaucīga sieviete. Bet tas nenozīmē, ka darba devējs jums nekavējoties teiks: «Kāda brīnišķīga meitene. Tuvākajā nākotnē būsiet cienīga kļūt par galveno speciālisti, pēc tam par nodaļas vadītāju, bet pēc gadiem diviem — par manu vietnieci!»

Un jaunais paziņa arī diezin vai uzreiz apgalvos: «Mēs būsim labi draugi!»

Vīrietis katru sastapto sievieti neapzināti vērtē, skatoties, cik viņa ir seksuāli pievilcīga. KATRU, ne tikai jūs! Bet dienas laikā viņš pozitīvi var «izsvērt» vairākas sievietes. Nedēļas laikā par īpaši pievilcīgām var tikt atzītas viena vai divas sievietes. Taču pat ar tām, kuras ir īpaši seksuālas un jaukas, vīrietis ļoti retos gadījumos gribēs iepazīties tuvāk. Protams, ja vien viņš nav Kazanova.

Iepazīšanās pirmajās minūtēs ir ļoti svarīgi, lai vīrietim par sievieti nerastos negatīvas emocijas, jo būs vajadzīgas lielas pūles, lai pēc tam mainītu šo slikto priekšstatu. Pozitīvais iespaids, ko vīrietis izjūt, viņu priecē, taču tāpēc sievietei nevajadzētu safantazēt nezin ko…

Flirts

Džoisa Brazersa ir secinājusi: «Precēts vīrietis, kurš flirtē gandrīz ar visām meitenēm un sievietēm, visticamāk, ir ļoti uzticīgs vīrs.» Protams, koķetēšana un flirtēšana var būt prologs nopietnām attiecībām, taču tas nenozīmē, ka šis attiecības noteikti radīsies. Ja vīrietis ar jums sāk flirtēt, jūs viņam esat mazliet interesanta. Taču, ja viņš flirtē ar jums, katru reizi satiekoties, jau divdesmit gadus, viņš, visticamāk, tā arī nekad neiedomāsies kaut ko vairāk.

Vīrietis lūkojas jums acīs ilgāk, nekā tas pieņemts, viņš nejauši satver jūsu roku un neskopojas ar komplimentiem? Viņš kā rotaļādamies sarunā iepin tēmu par vīrieša un sievietes attiecībām, laulību, seksu?

Pamēģiniet šajā dialogā «ierakstīt» konkrētas personas — sevi un viņu, un jūs uzzināsiet, ar ko flirts atšķiras no nopietnām attiecībām. Un vai jūs zināt, ka pēc šādas sarunas vīrieša tieksme pēc jums ne jau palielināsies, bet, iespējams, tieši otrādi — mazināsies? Varbūt tāpēc arī flirtē uzticīgie vīri…

Kādā jaukā dienā draudzīgās attiecības mitējas vai arī paplašinās, bet nenotiek pāreja uz savādākām attiecībām. Ieinteresētas notikumu turpināšanā, mēs sākam vainot sevi. Diemžēl ļoti bieži šādā situācijā no mums nekas nav atkarīgs.

Lūk, tukša flirta pazīmes:

• Vīrietis flirtē |aužu pilnās vietās: jo lielāka auditorija, jo vaļsirdīgāki ir komplimenti. Tādā veidā vīrietis pašapliecinās.

• Jūsu klātbūtnē viņš flirtē ar citām sievietēm. Vīrietim šis ir lielisks veids, kā no svešiem cilvēkiem paslēpt savas jūtas pret jums. Tā viņš var izrīkoties reizi, divas, bet diez vai ir spējīgs uzturēt šādus smalki izdomātus «manevrus» ilgu laiku.

• Flirts izvēršas par ceremoniju, kuras laikā gandrīz nekas nemainās: vieni un tie paši komplimenti, vieni un tie paši joki. Un šī «ceremonija» tiek atcelta, ja viņam ir slikts noskaņojums vai nepatikšanas.

Dzīvē mēs ļoti bieži sastopamies ar «vienas reizes» flirtu. Tādā gadījumā, ja vīrietis jums patīk un ja saprotat, ka būs maz izredžu viņu atkal satikt, vienīgā iespēja, kā pārliecināties, vai viņam vajadzīgs kas vairāk par nevainīgu flirtēšanu, ir atstāt pelnrušķītes kurpīti. Taču labāk — vairākas uzreiz. Tad būs lielāka varbūtība, ka, šķirojot atmiņu lappuses, vīrietis vismaz vienu nejauši pacels.

Tādēļ sarunā neuzbāzīgi pieminiet, kur strādājat, nosauciet savu draugu vārdus, it sevišķi, ja jums abiem viņi ir kopīgi.

Protams, ideāls variants ir telefona numuru apmaiņa, taču nedrīkst norādīt mērķi («ja vēlies, piezvani man») — tas vīrieti dažreiz var atbaidīt, īpaši situācijā, ja viņš pats vēl nav aizdomājies, kādēļ ar jums flirtē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu