Vai tā jau ir mīlestība?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sieviete vīrietim patīk, bet vai tā ir mīlestība? To viņš ilgi apšaubīs. Taču nopietnas jūtas no nenopietnām var atšķirt ātri.

Ja tas ir nopietni arī jums, sāciet izmantot dažādus viltīgus paņēmienus — vienkāršais un skaidrais kļūst kā tīmeklī samudžināts.

Ja sieviete saka: «Šodien es nevaru ar tevi tikties,» viņai prātā var būt viens no trim izskaidrojumiem:

- viņa tiešām nevar satikties,
- nevēlas satikties vai arī grib tikties,
- gatavojas vīrieti pamocīt.

Vīrietis, izrunājot šos pašus vārdus, domā par pirmo vai otro variantu, trešais — visbiežāk ir izslēgts. Vīrietis parasti nesaka «nē», ja visvairāk uz pasaules grib sacīt «jā». Pietiek ar diviem vai trijiem vīriešu «nē», kaut arī tie nomaskēti ar «jā, taču ne šodien», lai sieviete saprastu: šo vīrieti viņa neinteresē vai interesē ļoti maz. Sievietes nekad negribētu dzirdēt vīrieša «nē».

Lai tā būtu, jāapbruņojas ar pacietību. Ir noteikts veids, kā vīrieši izrāda savu nodomu nopietnību. Sievietei, gaidot kādu apzinātu zīmi no vīrieša, nav vērts censties atšifrēt viņa neapzinātās reakcijas. Īpaši sirsnīgs un dziļi izjusts vīrieša skatiens var būt saistīts ar nopietnu mīlestību pret sievieti, taču to var izskaidrot arī kā pateicību par garšīgām pusdienām.

Dažreiz sievietes iedomājas — varbūt kaut reizi dzīvē pašām kļūt iniciatorēm. Kāpēc gan ne? Jūs izvēlaties laiku un vietu nopietnai lietišķai sarunai un uzaicināt vīrieti kopīgi pusdienot. Cik patīkami, ka šoreiz ne jau jums nāksies domāt, vai aiz šīm pusdienām neslēpjas personiskas jūtas. Viņš jums ļoti patīk, jūs flirtējat ar šo vīrieti, un lai šoreiz vīrietis kļūst nemierīgs un sāk raizēties, kas par lietu.

Kas ir labāk: zīlēt, kādi ir vīrieša nolūki, vai izrādīt savus. Uz šo jautājumu nav noteiktas atbildes. Jārīkojas tā, kā sirdij pieņemamāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu