Dāvana – bezmaksas sekss!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skaļa skandāla centrā pirms pāris gadiem nonācis Šveices žurnāls vīriešiem «Okay», kas
saviem lasītājiem grasījās piedāvāt neparastu «bonusu» par numura iegādi.

Ikviens vīrietis, kurš iegādājās jaunāko «Okay» numuru, iegūst tiesības bez maksas apmeklēt
elitāru bordeli. Ar šādu piedāvājumu izdevuma redakcija grasījās atzīmēt savas pastāvēšanas 20 gadu jubileju.

«Mēs gribējām lasītājiem piedāvāt kaut ko neparastu. Visiem jau apnikuši bezmaksas diski, posteri vai kuponi, ko parasti piedāvā žurnāli, tāpēc mēs nolēmām visus pārsteigt,» paziņoja žurnāla galvenais redaktors Pjetro Atardo.

Tomēr godīgā publika un arī vietējie politiķi šo oriģinalitāti nenovērtēja. «Tas ir apkaunojums!» brēca Šveices parlamenta deputāts Heiners Studers. «Tas ir parasts žurnāls, tas pat tiek klasificēts kā «žurnāls pieaugušajiem», nevis «pornožurnāls», bet atļaujas TĀDAS lietas!!!»

Tomēr redakcijas piedāvājums kļuva par sezonas naglu, un eļļu ugunij pielēja tāds fakts, ka visas radiostacijas atteicās translēt «bezmaksas seksa» reklāmu. «Nesaprotu, kāpēc tā.

Ikviens normāls vīrietis taču vēlas bezmaksas seksu!» par radiostaciju rīcību nesaprašanā bija «Okay» vadītājs. Viņš laikam aizmirsa, ka arī sievietēm vēl ir teikšana...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu