Kristīna Zaharova piedāvā jaunu dziesmu. Noklausies!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Kristīna Zaharova jau vairākas dienas uzturas Baltkrievijā, kur norit festivāla «Slāvu bazārs» mēģinājumi. Tieši viņa šogad izvēlēta kā Latvijas pārstāve šajā starptautiskajā festivālā. Pirms divām dienām Minskā notika festivāla dalībnieku galējā atlase, kur žūrijas komisijas priekšsēdētājs bija pazīstamais dziedātājs Nikolajs Baskovs.

Atšķirībā no dažiem iepriekšējo gadu Latvijas pārstāvjiem Kristīna izturējusi arī šo atlasi un jau rīt kopā ar pārējiem dalībniekiem dosies uz konkursa norises vietu Vitebskā. Rīt arī notiks dalībnieku kārtas numuru izloze.

Fināla žūrijas komisijas priekšsēdētāja šogad būs mums labi zināmā dziedātāja Laima Vaikule, kas jau iepriekš labi izteikusies arī par Latvijas pārstāvi. Konkursā kā īpašais viesis uzstāsies arī Maestro Raimonds Pauls. Pasākums Vitebskā norisināsies no 10. līdz 16. jūlijam. Ieejas biļetes uz  koncertiem maksā 5000–10 000 Baltkrievijas rubļu.

Pati Kristīna savas sajūtas, atrodoties Baltkrievijā, raksturo šādi: «Esmu diezgan pārliecināta par sevi, lai gan visiem dalībniekiem ir ļoti spēcīgas balsis. Mēs uz finālu dodamies četras meitenes un 12 puiši. Domāju, tas nav slikti. Uzņemšana ir fantastiska, mūs labi baro, un par mums rūpējas. Viena dziesma būs jāizpilda ar lielo orķestri. Esam visu izmēģinājuši, un skan lieliski. Esmu piedalījusies daudzos un dažādos konkursos, bet šis ir pats nopietnākais pārbaudījums. Konkursā jau nodziedāju Laura Reinika dziesmu «Kaut es spētu izlikties» un vēl dziedāšu vienu dziesmu no Allas Pugačovas repertuāra, kā arī Raimonda Paula dziesmu «Ja tevis nebūtu», kuru izpildīšu latviski. Šī dziesma tagad skan krietni citādāk nekā tās oriģinālā versija, kas dzirdama CD «Kabīrijas naktis» ierakstā, kur to izpilda Ance Krauze.

<b>«Ābols»</b>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu