Nohipnotizēja un pārgulēja ar pacienti!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Kāds britu izcelsmes hipnozes meistars Savienotajās Valstīs tika aizturēts un apsūdzēts, ka stājies intīmās attiecībās ar vairākām pacientēm un viņas filmējis kailas, kad dāmas atradušās hipnotiskā transā.

Vīru ielika cietumā, tomēr galu galā apsūdzības teksts mainījās — 64 gadus veco Maiklu Dž. sāka vainot nejaušā draudu radīšanā pacientu veselībai un sabiedriskās kārtības normu neievērošanā. Milfordas (Konektikutas štatā ASV) tiesa Londonā dzimušo Maiklu ielika aiz restēm uz 90 dienām. Dakteris, kurš ASV nodzīvojis vairāk nekā 20 gadu, atzinās, ka viņam bijušas intīmas attiecības ar pacientēm un viņš slepeni visu procesu ierakstījis videolentē.

Upuri (vecumā no 40 līdz 60 gadiem) apgalvoja, ka hipnotizētājs viņas ievadījis transā, bet pēc tam bez viņu ziņas stājies dzimumattiecībās. Pēc reālā soda izciešanas vīrietim tika noteikts trīs gadus ilgs policijas uzraudzības laiks, tomēr viņa vārds netika ierakstīts seksuālo noziedznieku sarakstā. Tāpat Maiklam uz nenoteiktu laiku aizliegts nodarboties ar hipnozes praksi.

Interesanti, ka dakterim Dž. piespriests tik mīksts sods  kaut arī viņš jau reiz tika aizturēts uz aizdomu pamata par izvarošanu — no 2000. līdz 2003. gadam dakteris piesmējis vairākas sievietes, kuras arī vērsās policijā.

Jā, hipnozei ir liela vara! varbūt viņš nohipnotizēja arī tiesu?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu