«Koru kariem 2» pievienojas astotais koris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 nāk klajā ar paziņojumu par vēl viena kora pievienošanos šā rudens gaidītākajam šovam «Koru kari 2», vēsta šova pārstāve Marta Zandersone. Tas nozīmē, ka kopumā rudenī TV3 skatītājus priecēs astoņi dažādu pilsētu kori. Šo jauno kori pārstāvēs operdziedātāja Ilona Bagele — viņa aizstāvēs Preiļu pilsētas godu (atlases konkurss notiks jau 30. jūlijā).

Pārsteigums visiem
TV3 nāk klajā ar satraucošu un pārsteidzošu paziņojumu: šovam «Koru kari 2» pievienojas vēl viena pilsēta un tās koris. Šā rudens gaidītākajam šovam pievienojas Preiļu pilsēta un tās pārstāve operdziedātāja Ilona Bagele, kura jau 30. jūlijā aicinās dziedāt gribētājus uz atlases konkursu, lai radītu kori, kas pārstāvēs Latgales pusi. Kopumā TV3 «Koru karos 2» rudenī tiksies astoņi kori: Jelgavas, Rīgas, Madonas, Jēkabpils, Cēsu, Liepājas, Preiļu un Valmieras.

Kā atzīst TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena: «Šāds lēmums tika pieņemts, jo šogad cilvēku izrādītā atsaucība ir vairāk nekā milzīga un mūs pilnībā pārsteidza! Vairākas pilsētas izteica vēlmi pievienoties jau izvēlētajiem septiņiem koriem, un pēc ilgām diskusijām un pārdomām lēmām, ka dziedātājiem pievienosies Latgales pārstāvji — Preiļu pilsēta. Un nu sanāk, ka tiks pārstāvēti visi Latvijas reģioni. Atliek vien novēlēt — lai labi skan!»

Nenokavē atlases konkursu
Cēsīs 24. jūlijā plkst. 11.00 Cēsu izstāžu namā (Pils laukumā 3) ar Ingu Ulmani.

Liepājā 26. jūlijā plkst. 12.00, MJV «Vaduguns» (Kunfu ielā 7) kopā ar Andri Ērgli.

Preiļos 30. jūlijā plkst. 13.00 Preiļu Kultūras namā (Raiņa bulvārī 28) ar Ilonu Bageli.

Valmierā 31. jūlijā plkst. 12.00 Valmieras Kultūras namā (Rīgas ielā 10) ar Lieni Šomasi.

www.tv3.lv/korukari

Nenokavējiet «Koru karu 2» atlasi savā pilsētā!

Prieks kopā būt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu