<i>Ella</i> un Runčis cīnās par Madonnas faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ārēji draudzīgi, tomēr saspīlēti noritēja prezentācija fanu reisam, kas 4. augustā uz Tallinas Dziesmu svētku estrādi atraktīvā veidā aizvizinās popdīvas Madonnas koncerta apmeklētājus. Madonnas fanu reiss, kas autobusos uz koncerta norises vietu nogādās un arī atpakaļ atvedīs dziedātājas fanus, šodien piedzīvoja prezentāciju, kurā koncerta apmeklētāju pavadoņi Aigars Runčis un Elīna Fūrmane iepazīstināja ar gaidāmo katra autobusā.

Mūziķe Elīna Fūrmane pastāstīja par gaidāmām atrakcijām un konkursiem, muzikāliem priekšnesumiem, kā arī īpašu pašas sarūpētu pārsteigumu – viens no reisa dalībniekiem varēs piedzīvot stila pārvērtības, lai pietuvinātos Madonnas tēlam.

Savukārt Borowa Mc līderis un radio dīdžejs Aigars Runčis apgalvoja, ka viņa autobusam būs visjautrākās zaļās pieturas, kā arī īpaši muzikāli priekšnesumi grupas biedra Ingara Gusāna izpildījumā, kas jau gatavo Madonnas dziesmas akustiskā izpildījumā, turklāt neizpalikšot arī kopīga uzdziedāšana un jautras izdarības ar balvām.

Starp abiem autobusiem valda konkurence – uz kuru vietas izpirks ātrāk (vietu skaits ierobežots), kurš koncerta norises vietā nokļūs ātrāk un skaļāk, savukārt prezentācijā – kura saaicinātā komanda izrādīsies zinošāka par pašu Madonnu. Aigars palīgā bija pieaicinājis radio dīdžeju Egonu Reiteru, savukārt Elīnas zināšanas par popdīvu papildināja dziedātāja Rūta Reinika ar draugu. Izpildot un atpazīstot Madonnas dziesmas, kā arī atbildot uz jautājumiem zinošākie un ātrākie izrādījās radio dīdžeji jeb Aigara Runča komanda, balvā saņemot dāvanu kartes no kafijas bāra «Coffee Nation». Neviens gan bez variantu nosaukšanas nespēja uzminēt, cik reizes kādā šovā Madonna lietojusi necenzētus vārdus.

www.BilesuServiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu