Keitiju Holmsu cenšas uzspridzināt ļaunie gari?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Šausmu filmas «Nebaidies tumsas» («Don't Be Afraid Of The Dark») filmēšanas laukumā noticis bīstams nelaimes gadījums, kurā gandrīz cietusi aktrise Keitija Holmsa. «[s:26016]», atsaucoties uz «WorstPreviews», ziņo, ka dažas sekundes pēc tam, kad aktrise izkāpusi no automašīnas filmēšanas laukumā, uzsprādzis tās akumulators.

Auto apņēmis melnu dūmu mākonis, bet visa filmēšanas komanda steigusies paslēpties drošībā, baidoties no jauniem sprādzieniem. Ugunsgrēku likvidējuši glābēji. Incidenta iemesli pašlaik tiek noskaidroti. Epizodes filmēšana uz laiku atlikta, jo Keitija Holmsa pēc notikušā nespējot atgriezties filmēšanas laukumā.

Filma tiek veidota pēc pagājušā gadsimta 70. gadu televīzijas seriāla, kas stāsta par meiteni, kura kopā ar tēvu un viņa jauno draudzeni pārceļas uz senu māju un atklāj aizslēgtu istabu, kur slēpjas ļaunie gari.

Holmsas ekrāna kolēģis filmā ir Gajs Pīrss, filmas producents un scenārija autors — Gilermo del Toro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu