Šūmahers atgriežas F-1, lai tuvākajās sacīkstēs aizvietotu Massu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

«Mihaels ir priecīgs palīdzēt», ar šādu ziņu tiek apstiprināts, ka leģendārais «F1» pilots Mihaels Šūmahers atgriezīsies «F1» sacīkstēs, lai aizstātu smagā avārijā traumas guvušo «Ferrari» pilotu Felipi Massu. Šāda ziņa šodien tika publicēta Šumahera mājas lapā.

Ziņas pirmā rindkopa vēstī: «Vissvarīgākās lietas vispirms. Paldies Dievam,  visas ziņas saistībā ar Felipi (Felipe Massam) ir pozitīvas. Es vēlreiz novēlu viņam visu labāko!».

Taču turpinājumā tiek apliecināts, ka bauma un daudzu fanu cerība vienlaikus kļūs par patiesību. Vismaz uz pāris tuvākajām sacīkstēm «F1» trasē atgriezīsies M. Šūmahers. Kā norāda pats sportists, tad viņš esot vienojies ar «Ferrari» vienības vadītāju Luku di Montedzemolo, un jau šobrīd gatavojoties startam Valensijas posmā.

Šūmahers norāda, ka šāds lēmums ir pieņemts neskatoties uz viņa līdzšinējo lēmumu pilnībā pamest dalību «F1» sacīkstēs. Viņš norāda, ka lojalitātes vārdā, viņš nevarot atteikt  «Ferrari» komandai, kura ir nonākusi šādā neveiksmīgā situācijā. Vienlaikus Šūmahers norāda, ka kā sportists viņš pilnībā nopietni uztver gaidāmās sacīkstes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu