Sāksies biļešu tirdzniecība uz «The Prodigy» koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz grandiozo notikumu no 4. augusta varēs iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs, informē pasākuma pārstāve Liene Pundore. Pirmās 1000 biļetes tikai par 12 latiem! Ir vērts pasteigties. Šis būs vienīgais «The Prodigy» jaunās koncerttūres šovs Baltijā.

Pasaules koncertturnejas ietvaros leģendārie elektroniskās mūzikas huligāni «The Prodigy» sniegs 54 koncertus vairāk nekā 30 valstīs. Turneja sākās 1. maijā, prezentējot grupas jauno studijas albumu «Invaders Must Die». Pirmie koncerti notika Spānijā, turpat plānots arī tūres noslēgums 4. decembrī. Šobrīd tuvākās uzstāšanās gaidāmas Vācijā, Šveicē un «Sziget» festivālā Ungārijā, bet 3. oktobrī «The Prodigy» decibeli dārdēs Rīgā, «Skonto» olimpiskajā hallē!

«Invaders Must Die» ir grupas piektais studijas albums, un tas jau guvis lieliskus panākumus ar saviem hitiem «Invaders Must Die», «Omen» un «Warrior’s Dance», kas nonākuši pasaules mūzikas aptauju virsotnēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu