Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis
Iesūti ziņu!

Tomātu zupa

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Dayna Mclsaac, licence

Tomātu zupa

1 ēdamkarote tomātu pastas
2 tomāti
1 karote margarīna
1 karote miltu
1 glāze miltu
100 grami rīvēta siera
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Katlā izkausēt sviestu un uz lēnas uguns apcept miltus, pievienot tomātu pastu un samaisīt. Uzmanīgi pieliet pienu. Pakāpeniski pievienot līdz 1,5 l ūdens un gaidīt, kamēr  uzvārīsies. Tomātus sasmalcināt blenderī. Pievienot zupai un vārīt 10 min. Pēc tam visu sajaukt ar blenderi, pēc garšas pievienot sāli un melnos piparus. Pirms pasniegšanas uzkaisīt rīvētu sieru

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu