Šūmahers sāks intensīvākus treniņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Septiņkārtējais pasaules čempions F-1 vācu autobraucējs Mihaels Šūmahers sāks intensīvākus treniņus, aizvadot divu dienu testu braucienus ar F2007 «Ferrari» formulu, ziņo «BBC Sport».

40 gadu vecais Šūmahers plāno aizvietot savainoto «Ferrari» brazīliešu pilotu Felipi Massu gaidāmajā Eiropas «Grand Prix» izcīņā Valensijā 23. augustā.

Šūmahers maksā par treniņiem Mudžello trasē Itālijā, kur cenšas uzlabot savu fizisko sagatavotību.

Vācu autobraucējam vajadzēs iziet medicīniskās pārbaudes, pirms viņš sēdīsies pie formulas stūres pēc 11 dienām paredzētajos Eiropas «Grand Prix» treniņbraucienos.

Tomēr pie šīs sezonas jaunās «Ferrari» formulas stūres Šūmahers varēs sēsties tikai Valensijas trasē. Lai gan «Ferrari» lūdza pārējās deviņas komandas un Starptautisko Automobiļu federāciju atļaut Šūmaheram aizvadīt braucienus ar F60 formulu, «Williams», «Red Bull» un «Toro Rosso» šo lūgumu noraidīja, norādot uz Starptautiskās Automobiļu federācijas noteikumiem, kas aizliedz sezonas laikā veikt testus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu