Šūmahers tomēr neatgriezīsies F-1

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers atcēlis savu atgriešanos F-1 kakla savainojuma dēļ, ziņo «BBC Sport».

40 gadu vecais vācu autobraucējs, kurš 2006. gadā beidza karjeru, bija plānojis 23. augustā Eiropas «Grand Prix» izcīņā aizvietot savainojumu guvušo «Ferrari» brazīliešu pilotu Felipi Massu.

«Diemžēl mums neizdevās atrast pretlīdzekļus sāpēm, kuras traucēja braukt privātajos treniņos Mudžello trasē,» savā oficiālajā mājaslapā atklāja Šūmahers. Kakla traumu viņš guva februārī, kad piedzīvoja kritienu, braucot ar motociklu.

«Sekas februārī piedzīvotajam kritienam joprojām ir jūtamas, un mans kakls nespēj izturēt milzīgo slodzi F-1 formulā. Esmu vīlies līdz sirds dziļumiem un atvainojos «Ferrari» komandai un visiem līdzjutējiem, kuri turēja īkšķus par mani,» piebilda Šūmahers.

«Varu tikai atkārtoties, ka darīju visu iespējamo, lai varētu braukt, taču tagad varu tikai novēlēt veiksmi «Ferrari» komandai gaidāmajos posmos,» sarūgtinājumu neslēpj leģendārais F-1 pilots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu