Rasels Krovs izsauc austrāliešu žurnālisti uz dueli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kāds austrāliešu laikraksts tā izsmējis Raselu Krovu par smēķēšanu un trekna ēdienu ēšanu, ka aktieris nolēmis pierādīt, ka viņš joprojām ir gladiatoru cienīgā fiziskā formā, izsaucot tenku slejas autori uz dueli - riteņbraukšanas sacensībām.

Krovs, kas, spriežot pēc pēdējā laikā uzņemtajām fotogrāfijām, izskatās visai slaids, nebija pārāk sajūsmināts, ieraugot Sidnejas laikrakstā «The Daily Telegraph » rakstu «Rastija fitnesa režīms - smēķi un trekns ēdiens». Raksta autore Anete Šarpa izsmēja Krovu par to, ka viņš riteņa pārbrauciena laikā sava trenera pavadībā atpūtas brīdī izsmēķējis cigareti un noēdis trīs tako, uzdzerot kādu bezalkoholisku dzērienu.

Nākamajā dienā pēc raksta publicēšanas Šarpai piezvanījis Krova pārstāvis un teicis, ka aktieris viņu izaicina uz sacensībām. «Lec virsū savam ritenim. Rasels grib ar tevi pabraukāties. Vai esi gatava mirt?»

Šarpa pieņēma izaicinājumu, un novakarē pāris satikās, lai izbrauktu 20 kilometru garu maršrutu pa pilsētu. Krovs braucienu pievarēja bez problēmām, bet žurnāliste viņam turējās līdzi ar mokām un kādā brīdī pat nokrita no riteņa.

Tomēr Krovs izteica viņai atzinību, sakot, ka viņa ir labāka riteņbraucēja nekā austrāliešu režisors Bazs Lērmans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu