«Melo-M» aicina uz orientēšanās skrējienu «Apkārt pasaulei»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu jaunā albuma «Apkārt pasaulei» iznākšanai 10. septembrī čellu trio «Melo-M» aicina piedalīties orientēšanās skrējienā Rīgā ar iespēju laimēt lidojumu ar «airBaltic» uz Tadžikistānas galvaspilsētu Dušanbe.

www.platforma.lv

Skrējiens sāksies 10. septembrī plkst. 15.00 un ilgs aptuveni divarpus stundas. Desmit dalībnieki, kuri īsākā laikā būs ieguvuši maksimālo punktu skaitu, apmeklējot visus norādītos kontrolpunktus, iegūs iespēju apmeklēt slēgtu after party ballīti kopā ar «Melo-M», kurā tiks izlozēts lidojums ar «airBaltic» uz Tadžikistānas galvaspilsētu Dušanbe.

«Melo-M» jaunais albums «Apkārt pasaulei» ir kā aizraujoša ekspedīcija apkārt zemeslodei, atskaņojot dažādu valstu nacionālajās kultūrās zīmīgus skaņdarbus citādā izpildījumā.

Lielākā daļa jaunā albuma skaņdarbu ir tautasdziesmas un dejas, kā arī daži «pasaules mūzikas» autordarbi, kas jau kļuvuši par nacionālās mūzikas hitiem visur pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu