Valkas Kultūras namā — čellu trio «Melo-M»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. oktobrī plkst. 18.00 Valkas Kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) ar savu jauno koncertprogrammu «Apkārt pasaulei» viesosies čellu trio «Melo-M» .  

Par godu jaunā albuma «Around The World» klajā laišanai «Melo-M» šoruden dosies plašā koncertturnejā pa Latvijas pilsētu kultūras namiem, tādējādi turpinot pavasarī veiksmīgi iesākto koncertu sēriju.

Pavasarī čellu trio «Melo-M» ar savu jauno koncertprogrammu «Apkārt pasaulei» apceļoja vairāk nekā 11 Latvijas pilsētas. Izvērtējot turnejas rezultātus, nolemts koncertceļojumu turpināt, jo publikas atsaucība pārspējusi visas prognozes. «Pavasarī sniegtie koncerti Latvijas pilsētās mūs pārsteidza, jo publikas atsaucība bija ļoti ievērojama. Pēc publikas pieprasījuma dažās pilsētās šoruden viesosimies atkārtoti, citviet būsim pirmo reizi. Izskatās, ka mūs gaida darbīgs rudens ar daudziem aizraujošiem koncertiem,» teic čellu trio vadītājs Kārlis Auzāns.

Jaunajā programmā «Apkārt pasaulei» grupas čellisti iejūtas civilās aviācijas pilotu lomās un ar mūzikas starpniecību apceļo daudzas pasaules valstis. Skaņdarbu klāstā ir «Melo-M» versijas par krievu, īru, somu, afrikāņu, amerikāņu, grieķu, peruāņu un citu tautu populārākajām dziesmām. Latvijas turnejas koncertos būs iespēja dzirdēt arī agrāk popularitāti iekarojušos «Melo-M» skaņdarbus — versijas par populārām latviešu un pasaules estrādes melodijām, kā arī grupas oriģināldarbus.

Līdz ar turnejas sākšanu jaunā programma «Around The World» būs pieejama arī ieraksta formātā. Tam par godu 10. septembrī Rīgā notika nebijis pasākums, kurā varēja piedalīties ikviens interesents, atraktīvā skrējienā apceļojot teju visu programmā «Around The World» pārstāvēto valstu vēstniecības. Izveicīgākie pasākuma dalībnieki ieguva vērtīgas balvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu