«Kombuļi» prezentē albumu un piedāvā jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kuhaļskis

Jau pavisam drīz — 5. oktobrī — ar svinīgu pasākumu bārā «Kefīrs» tiks atzīmēta tautas šlāgermūzikas grupas «Kombuļi» debijas albuma «Dzīvo tā» iznākšana.

Albumā apkopotas 12 dziesmas. Mūzikas un tekstu autore ir Inese Cibuļska, kurai nepārtraukti galvā skan dažādas melodijas. Iedvesmu viņa smeļas ikdienas priekos un emocionālos brīžos, ko sniedz viņas četri bērni.
Ierakstā bez Ineses piedalījies arī viņas vīrs Ēriks Cibuļskis un taustiņinstrumentālists Jānis Daiļedenoks.

Grupa «Kombuļi» ir no Kombuļu pagasta, kas atrodas Krāslavas rajonā, un savu atpazīstamību ieguva pēc dalības LNT šovā «Latvijas zelta talanti», un portālā «Youtube» viņu izvietotie video ieraksti jau noskatīti vairāk nekā 120 000 reižu.

Grupa pēc dalības LNT šovā ir pieprasīta dažādos pasākumos un vienmēr gūst lielisku klausītāju atzinību, atbruņojot visus ar savu patieso un nesamāksloto priekšnesumu.

Grupas sapnis ir reiz piedalīties «Latvijas šlāgeraptaujā», bet līdz šim tas vēl nav izdevies. Taču cerība mirst pēdējā. Grupa jau tagad gatavojas savam lielajam koncertam Rīgā, kas paredzēts 20. decembrī plkst. 13.00 kinoteātra «Rīga» Lielajā zālē.

Albumā «Dzīvo tā» iekļautas šādas dziesmas:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu