Intars Busulis un «Melo M» sniegs koncertu Kauņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ļoti populārie pašmāju mākslinieki – dziedātājs Intars Busulis un čellu trio «Melo M» drīzumā iepriecēs arī tūkstošiem kaimiņzemes Lietuvas mūzikas cienītāju. Kopīgais koncerts notiks 8. oktobrī vienā no skaistākajiem Eiropas tirdzniecības centriem – Kauņas «Akropolis».

Intars Busulis un «Melo M» Latvijā jau sen ir zināmi un iemīļoti mākslinieki. Viņu augsto profesionālo sniegumu pamanījuši arī kaimiņvalsts Lietuvas pārstāvji.

«Esam dzirdējuši šo mākslinieku fantastisko sniegumu, un patiešām esam sajūsmā par to! Tādēļ radās doma uzaicināt viņus sniegt koncertu arī pie mums un dot iespēju klātienē novērtēt brīnišķīgo izpildījumu arī Lietuvas publikai,» sajūsmu neslēpj Kauņas «Akropolis» direktors Vladimirs Konoņenkа. Koncerts paredzēts apmēram 4000 cilvēkiem.

«Vismaz 30 procenti no Intara būtības koncertos ir kontakts ar publiku, tāpēc šādi koncerti – tirdzniecības centros un līdzīgās vietās – viņam ļoti patīk, jo te daudz labāk nekā lielajās arēnās var just savstarpējo saikni ar skatītāju. Turklāt Intars vienmēr priecīgs uzstāties kopā ar labiem draugiem! Lietuva Intaram nav sveša un otrādi – viņš nav svešs Lietuvas publikai, jo koncertējis tur kā džeza izpildītājs; šoreiz koncerts gan būs citā stilā, un mūzikas cienītājiem būs ļauts novērtēt citas mākslinieka šķautnes,» stāsta Intara Busuļa menedžere Una Taal.

Arī grupa «Melo M» par uzaicinājumu neslēpj prieku – Lietuvas publika mūsu puišus vienmēr uzņēmusi varen atsaucīgi. «Lietuvā «Melo M» sniedzis koncertus jau reizes septiņas, un mēs arvien uz turieni dodamies ar prieku – publika mūs uzņem ļoti labi!» priecīga par uzaicinājumu spēlēt ir grupas «Melo M» menedžere Madara Gruntmane. «Esam koncertējuši vairākos lielos pasākumos, arī klubos, un atsaucība visur bijusi liela. Iespējams, tādēļ, ka Lietuvā nekā līdzīga «Melo M» nav. Kauņā koncertēsim pirmo reizi, un esmu pārliecināta, ka arī šeit šarmantais un profesionālais puišu trio gūs lielus panākumus!»

Koncerts būs dāvana tirdzniecības centra apmeklētājiem – ikviens, kurš līdz 7. oktobrim Kauņas «Akropolis» būs veicis pirkumus vismaz 150 litu vertībā, saņems brīvbiļeti uz šo pasākumu. Protams, šo iespēju var izmantot arī Latvijas iedzīvotāji, turklāt gūstot divkāršu labumu – Kauņas tirdzniecības centrā cenas ir vidēji par 20–30 procentiem zemākas nekā Latvijā!

Kauņas «Akropolis» ir viens no skaistākajiem tirdzniecības un izklaides centriem Eiropā. Gadā to apmeklē vairāk nekā 15 miljoni cilvēku. Tirdzniecības un izklaides centrā ir ne tikai 268 veikali, bet arī 10 restorāni, boulings, kinoteātri, naktsklubs, skaistumkopšanas saloni un pat ledus arēna un alus brūzis!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu