Neļaus Jūrmalai palielināt iebraukšanas maksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Papildu miljona latu pienesums Jūrmalas domes budžetam ir vienīgais arguments, kāpēc ceturtdien tā pieņēma lēmumu no nākamā gada palielināt iebraukšanas maksu no viena līdz diviem latiem. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija norāda, ka šo ieceri neatbalstīs, ja nebūs izstrādāts ekonomiskais pamatojums, piektdien raksta laikraksts «Neatkarīgā». 

Laikraksta rīcībā esošā informācija liecina, ka domniekiem, pieņemot šādu lēmumu, faktiski neviena juridiska dokumenta, uz kura pamata pieņemts šāds lēmums, nav. Tas nozīmē, ka iebraukšanas maksa palielināta pēc deputātu pašu iniciatīvas.

Strādājot pie Jūrmalas nākamā gada budžeta, ieņēmumu samazinājums tiek prognozēts par 31%, tāpēc tiek vērtētas arī iespējas, kā palielināt ieņēmumus, piemēram, paaugstinot iebraukšanas maksu pilsētā un organizējot lielus kultūras pasākumus, stāsta Jūrmalas domes priekšsēdētājs Raimonds Munkevics («Jūrmala — mūsu mājas»).

Jūrmalas pilsētas dome ceturtdien nolēma iebraukšanas maksu kūrortpilsētā paaugstināt līdz diviem latiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu