Jūrmala būšot gana viesmīlīga, ieviešot divu latu iebraukšanas maksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Līdz šim par Jūrmalas pludmales uzturēšanu rūpējušies jūrmalnieki, maksājot nodokļus no saviem maciņiem. Palielinot iebraukšanas maksu kūrortpilsētā, šī nauda tiktu novirzīta pludmales sakārtošanai.

Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics Latvijas Radio pirmdien sacīja, ka patlaban ļoti nepieciešams novirzīt satiksmes plūsmu uz Jūrmalas apvedceļiem, tāpēc divu latu iebraukšanas maksa noteikti jāievieš.

Vienlaikus viņš norādīja, ka ieņēmumi, kas gūti no iebraukšanas maksas, tiks novirzīti vides sakārtošanai. «Šī nauda vajadzīga vides sakārtošanai, pludmales uzlabošanai. Jūrmala ir Latvijas vasaras galvaspilsēta,» sacīja Munkevics.

Mērs arī uzsvēra, ka, samaksājot divu latu iebraukšanas maksu, auto īpašnieks savu transportlīdzekli par velti varēs novietot uz ielas vai domes autostāvvietās.

«Divi lati ir salīdzinoši labs piedāvājums. Jūrmala paliks viesmīlīga pret ciemiņiem,» pauda Munkevics, norādot, ka ielu stāvoklis Jūrmalā ir daudz labākā stāvoklī nekā citās pilsētās.

Munkevics vēlas piecu latu iebraukšanas maksu Jūrmalā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu